mp3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bu saatte canı sıkılan varmı? Varsa gezelim tozalım beşiktaşa sahile bira içmeye gidelim varmı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mp3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Off canım sıkılıyo bi allahın kulu yokmu? Ben alıcam evinin onunden dahada fazlasını yapamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ben varım ama 1. ankaradayım. 2.elektronik çalışıyorum.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mp3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ühühüüü oraya kadar benzin parası dayanmaz :P yokmu sole istanbullu yoksa tek çıkıcam ama naapcamki tek kişi.. dooru milletinde sınavları başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ha bide kafein krizine girmek üzereyim[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mp3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 neyse ben tek çıktım sole 3-4 hız denmesi yaptım :) bide işkembecide işkembe içtim oh ne güseldi ama geldim. gerçi oruç tutmıcam ama yinede guseldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ulam bizim kızı bırakırdık keske foruma bi goz gezdirseydim be :) gece gece gittik dolmuşla kızı bıraktır bakırköye :p offf off dondum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Aşk Acıdır;-) (vay be ne laf ettim:))[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) not:small nası yazılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar