bedeviizz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 akdeniz akşamları ispanyol dörtlüsüdür. la sol fa mi. buradan sittin tane türkçe şarkı çalabilirsin gitarla. aklıma ilk gelenler madem yeni de başladın: asla-tarkan, fabrika kızı, yaz aşkım-ege........ uzar gider. bence yeni başladıysan şarkı felan çalmaktan, ritm atmaktan ziyade parmak alıştırmaları yap, daha yararlı olur. kendini biraz geliştirdikten sonra basit klasik gitar parçaları felan da çalabilirsin, klasik müzik seviyosan. örneğin romance/romanza kolaydır. aslında nota öğrenip öyle çalmak en iyisi ama tablar işimi görür diyosan bu sitede birçok parçanın tablarını bulabilirsin, gerçi bir sürü tab sitesi var daha. yalnız tabdan çalabilmen için parçayı bilmek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bi de ben hiç şarkılara ritm uyduramıyorum ne yapsam yararlı olur? mesela bi şarkının akorlarını buluorm ama ritmini tam yapamıorum buna da bi yardım etseniz süper olur[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 MFÖ den Güllerin içinden i çalabilirsin gayet basit .. alpej yapacam dersen verim alpejini.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 p i a m i a m i buda alpej.. hatta güzellik yapayım akorlarınıda yazayım.. Am G Dm Güllerin için den canım koşarak koşarak gel bana Am Am G gel o güzel gözleri ni canım Dm Am Am süzerek süzerek gel bana gel o küskün yüzün gayri G Dm Am sün canım gülerek gülerek gel bana gel Am G Dm dayanamadım gayridön düm canım diyerek diyerek gel Am bana gel[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 akor zo gelir lan adama limp bizkit take a look around korn falling away from me metallica for whom the bell tolls ilk çaldıgım şarkılardır hepsini çalmıcan tabi ama yapabildigin yterini çal sonra soad chop suey[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 yok ya akor zor deil çalıorm akor[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ehaa süfermiş. gitara kadına yaklaşır gibi yaklaş falan :) ben öyle yaklaşsaydım kaç gitar kırmıştım şimdiye:lol:[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar