shapshal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 gitara yeni başladım (çoğu açtıım topicden görülebileceği gibi,saol sadbuttrue [dediiin yere gidioms] ve numb) ve çalmak için kolay ama güzel şarkı istiorm yardım lütfen[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 nothing else matters. klasik gitarla çaldığım ve en çok zevk aldığım şarkı. başlarda biraz zorlanabilirsin ama ben inanıyorum yaparsın sen. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 godfather çal çok çok basit :D yada biraz zorlicam diyorsan fear of the dark çal Bu arada yeni başlayanlar için zor anlamında dedim...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen [Bu mesaj Wulfgar tarafından 07 November 2003 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 fear of the darkı çalamaz alternate(1) picking gerekiyo. şapşalcım sen alternate pickingle en üst telden en alt tele 1-2-3-4 diye git sonra attan 4-3-2-1 diye geri dön 1 gün bunu yap sonra başla çalışmalara ve her gitar çalmaya başlamadan önce bunu tekrarla. 1:Alternate picking: bi alttan bi üstten vurucan penayla.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ewt çok çok yararlı bir çalışmadır wede pentatonik ten çal.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Cranberries - Zombie Practice şarkısı. Çok çok begginerlar nothing else matters ı çalamıyor genelde.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Çal die demiyorum (zaten en başta kimse çalamaz) One ı çalmak bana haz veriyo, şarkıdan öte çalması hoşuma gidiyo parmak kombinasyonları hoş ne diyim.[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 one kolay mı? bi de başka ne şarkılar var kolay? haluk leventten bıktım :D hoca çaldırıp duruo kolay die[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 metallica - fade to black bg-lord of the ringsin girişiyle bards song girişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bards wsongun hepsi basit..ben gitara başladığımdsan 3 hafta sonbra denemiştim ve çok rahat çalmıştım..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ama şarkıda 2 gitar gerekiyor o yüzden güzel olmuyor devamı tek gitarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Gilean, 08 November 2003 17:56 tarihinde demiş ki: bards wsongun hepsi basit..ben gitara başladığımdsan 3 hafta sonbra denemiştim ve çok rahat çalmıştım..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun bass ları ile olan orjinal halini mi?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: EagleEye, 08 November 2003 16:15 tarihinde demiş ki: metallica - fade to black ?????????!?!?!??!??!?[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic . (11:36 PM) : aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 tamam solodaki bazı kısımlar kasıyor ama biraz çalışarak çalabilir gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 harbi fade to black oha[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Fade to black falna ??? tabi ritimleri falan çalarsın da solo kısmı biraz zor yani ..[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Natural_Jedi, 08 November 2003 19:53 tarihinde demiş ki: said: Gilean, 08 November 2003 17:56 tarihinde demiş ki: bards wsongun hepsi basit..ben gitara başladığımdsan 3 hafta sonbra denemiştim ve çok rahat çalmıştım..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun bass ları ile olan orjinal halini mi?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! evet[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 valla ben mayısta aldım elektro gitarı nodan önce de 1 sene falan da klasik çaldım anca çalıyorum fade soloyu. naaptınız yawaş ya. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Nasıl ya adama nothing else matters flan önermiş birisi:) fear of the darklar falan. oooooooOOoOOoOooo.. Bunların tam orjinallerini yeni başlayan birisinin çalması pek rasyonal olmaz. kardeş sen en iyisi tarz vede şarkı kaygısı gütmeden ufak ufak türkçe şarkılardan çalmaya başla akor ritim karışık. ne olursa olsun orjinallerini çalmaya çalış ama. yoksa her şarkı akor basılarak çalınır zaten.:) kolay gelsin.:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 saolasın numb yine son noktayı koydun :) bi de bişi sorcam ben klasik gitar çalıyorum 1 ay+1 haftadır ama aslında elektro çalmak istiyorum sizce ne zaman geçmeli?[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 hatta paul gilbert-metal dog diyim iyice abartıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: shapshal, 09 November 2003 11:19 tarihinde demiş ki: bişi sorcam ben klasik gitar çalıyorum 1 ay+1 haftadır ama aslında elektro çalmak istiyorum sizce ne zaman geçmeli?[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! up![hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 dorsia gayet güzel söylemiş. ama şu noktada israrlıyım. bütün aşmış elektrocular aslında flamenco temellidir arkadaşlar. hepside klasik gitar temellidirler. ama bu demek değildirki adamlar 10 sene klasik çalmış sonra elektroya geçmişler. ikisini bir anda yürütmüşler hemde pena hem parmak tekniklerini geliştirmişler dimi ama :) elektroya geçmek istiyorsun tabiki çok doğal. derimki ben bir elektro al paran olunca. öylee çok paralar da verme ilk elektronu genelde değiştiriyosun bi süre sonra sıkılıp:) al elektronu günde 4 saat gitar çalışıyosan 2 saat klasik 2 saat elektro çal. hem pena hem parmak tekniklerin hem bilek hem kol gelişirsin. klasikte parmakların güçlenir hem elektroyu daha rahat çalarsın. ama sakın klasiği bırakma derim illede. tabi gene seçim sizlerindir:) kolay gelsin.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Akdeniz Aksamlari'ni cal, cok kolay, sarki hep boyle gidiyor: | Am Em Dm Em | surekli tekrar, heh, ilk bu sarkiyi ogrenmistim calmayi[hline]Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? [Bu mesaj Draven tarafından 10 November 2003 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hoca adam gitarlik sarki demi sen solo yaz diyorsun[hline]Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar