Narbonzar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 2 gündür ugrasiyorum bir Ultima Online satan site buliyim diye ama hepsi sadece amerika ve civari vs vs diyor. Ultima Online'ni (age of shadows) siparis edebilegecim bir site varmi??[hline] Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bence hic siparis etme bedava acc creation code veriliyor al ondan birtane bide kopya aos cd 20 -30 dolar masraftan kurtul belkide daha fazla bilmiyorum suan kac para.ama yok ben kutulu istiyorum icinden harita falan cıkan diyosan orası ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 evet knight of rose un dediği gibi şart değil ama almak istiyorsan gameloaded.co.uk den alabilirsin[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar