Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Manyak güzel bişi yaf Vişne vodkası 10% alkollü herkeze öneririm hava alanından alıyoruz biz:) limon likörü + soda eklenince çok tatlı oluyor babacum tarafından test ettirmiştim sanırm:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Kıbrıs Izmır arası gıdıp gelırken genelde absolute alıyorum sek vodka daha hosuma gıdıyor asla kokteyl yapmam ama genede karısım fena degıl gıbı chemı nın hatırına alıcam bı tane serefıne ıcıcem :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Ehühe kokteylerim güzeldir:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 1- vişne değil o çilek + votka 2- eve geldiğimde o şişeyi boş bulursam cidden kıyamet kopar ayağını denk al :P 3-ayrıca şişenin üzerinde ne yazdığını da eklemek lazım "Schmeckt wie der erste Kuss" [Bu mesaj Cassie tarafından 12 November 2003 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Ramazan diye bişey var demi ? *!kın*[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bırakın bu işleri gidin şöle düzgün bişiler alın. Mmmm mesela smirnoff yada absolut hem indirim vardı galiba... ( Ramazanda satışlar düşüo die indirdiler herhalde)[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 1. O şişe zaten bitti 2. Yenisini aldık[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Yerli içkileri bitirecez inşallah Uludağ'da... Otel herşey dahil, emecez, sömürecez! (birden aklıma geldi böyle içki muhabbeti olunca)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar