Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Babacumunkide primitif bi yöntemmiş :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Popeye, 07 November 2003 22:30 tarihinde demiş ki: heh bi aralar çok ugraşıyodum sapanla hatta bi tanesini polise kaptırmıştım :) cam kırmıştım (lol hatta bi arkadaş vardı yanımda evin sahibi geldiginde abla bu ninja sapanı cam kırmaz demişti) baya guzel bi aletti koluma tam oturuyodu lastigi gerildiginde mermilerinide kendim yapardım :) küçük pense vardı penselerin arasında boşluk olur tel falan kesmek için o boşluga kurşun eritip dökerdim :) normal bi misketten biraz daha ufak bişey olurdu birazda onu penseyle ezerek düzeltirdim süper mermi oluyolardı :) (ehe az laf yemedim babamdan ulan yine evi dökümhaneye cevirdin diyerek :P ) 2 tanede cillop gibi cezveyi kurşun eritmek için kullanıp annemden laf yemiştim :)[hline] Evet popeye gibilerin kurtuluş savaşımıza katkıları büyüktür[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 sapan falan boş işler alıcaksın dual desert eagle =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Biraz garip bir çocukluk geçirdim sanırım! hayatımda ne sapan kullandım, ne de sapan yaptım. peh...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar