Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blaupunkt Malaga RCR-127.. IMDAT

Eno

Öne çıkan mesajlar

Merhabalaarrr

Biliyorsunuz yeni düt dütüme kavuştum. 2000 model hyundai accent 1.3 lx imin üstünde Blaupunkt Malaga RCR-127 radyo-teyp geldi. Geldi gelmesine de, kullanma klavuzu yok. Bayan doktordan da aldım, soramıyorum karizma sebebiyle :p

Şimdi cihaz çalışıyor, iyi güzel. Amma velakin nedir ne değildir bilmiyorum. Mesela arabanın antenini bile çıkarmayı bilmiyorum. Kanal kaydetmek falan da öyle. :)

Nette aradım taradım, bulamadım. Nedir, ne değildir kullanımını bilen yada aha sana manual diyen şahıs beni mutlu kılacaktır. :)

Cihazın üstündeki tuşların kısaltmalar şunlar:
AUD , DSC , SCA , PTY , SRC , BND , AF , TA.

Birtek REL i biliyorum, o da cihazı çıkartıyor zaten :p[hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 12 November 2003 18:59 tarihinde demiş ki:
ilk defa duyuyorum teybin kullanma klavuzunu kullanmak isteyeni..

Biz turkuz, bizim beynimize dogu$tan yerle$tirildi butun dijital aletlerin kullanim klavuzlari..[hline]Külliyen Yalan...

Bende öyle dedim icq dan kullana,deneye öğrenirsin ne o öyle kullanma kılavuzunamı bakacan demi?[hline]i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

Durumu özetleyeyim önce araç konusunda :)
Bayanın araç kullanacak yaşta evladı yok :) Bi çocuğu var 5 yaşında. Acayip tatlı birşey. Çocuk annesine fırça attı benle tanıştırmadı onu diye. Afacan böyle...

İkinci husus, eşi doktor yüzbaşı. Sağolsunlar yurdumun güzelliklerini ve resmi araçlarını kullanıyorlar normal şartlar altında. :) Kadını işe resmi araç götürüyor vs. Bu araç da park halinde bulunduğu yerde, başında asker bekliyor. :)

Birde maşallah bir düzenli bakım yaptırmışlar. Oeh dedim. Hepsi servisinde yapılmış. Baktım servis kağıtlarına falan.

Arabada hasar konusu.. Arka tampon değişmiş. Kırmızı ışıkta geçirmişler arkada. Başka bir hasar yok.

Birde asıl dikkatimizi çeken husus şu: Bu bay ve bayanın bugüne kadar aldıkları trafik ceza puanı 0... Asker olmanın verdiği bir etken olabilir, ancak sıfır da olması bir güzellik hakikaten.

Konumuza dönecek olursak, ben daha önce otomobil ve haliyle otomobil radyo-teybi kullanmadığım için, boş boş bakıyorum cihaza. Bereket kanal aramayı biliyorum :p Neyse, kurcayalaycaz artık.[hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi modifiye bi 3.20 durmuş yanımda içinde iki genç ara gaz verip duruyo ben hiç tınlamıyom bunlar bakıp duruyo falan arabanın altına mavi ışık falan takmışlar yeni kasa 2002 falan bi bmw.Ama mavi ışık altında yanınca ufo gibi bisey oluyo.
allam dedim sen bana sabır ver bu piyasacı gençlikle beni ugrastırma.
neyse olan oldu ben alttan gazı almışım heralde nasıl oldugunu anlamadım bi kalkış yaptık ikimizde birinci viteste ben hemen 1mt civarı 2 viteste 2 mt civarı fark koydum. sona 3 , 4 yaptım 150 falan tabi bunlar geçemedi beni 3.20 ile rezil oldular ama bozuntuya vermiyolar 150 ile gidiyoz ben sabit hıza geçtim elemanlar arkama yanaştı dikiz aynasına sığmaz bi şekilde 2 mt mesafede beni izliyolar ben kıl oldum bunların hareketlerine iyice sağa çektim geçsinler diye geçmediler yinede ibnelik yapıyolar onlar iki kişi bende bi arkadaş var yanımda kavga etsen olmaz falan 40 a kadar düştüm bunlar arka tamponda hala neyse biraz böyle gittik onlar düz geçti ben sağa eve döndüm.
eve gitim motor cırt cırt ses geliyo aha dedim bu araba giti bi açtım kapağı motor üst kapağının alttan yağ fışkırtmış.fışkırtmış dediyse yarım çay bardağı ancak.
ama canavar gibi araba hala bişeyi yok heralde conta eskimiş.[hline]i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...