Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Slmlar Konudan anlasıldıgı gibi osi ye en sonunda girebildim aos uda buldugudan biraz kasmaya karar verdim en basta bana yardım edebilecek playerlar varsa ltf cvp yazsınlar hangi shard oldugu onemli deil. İlginize-İİ Oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ne gibi yardim? bir sorun olursa yaz buraya hepimiz cevaplariz. nerdeyse buraya uye butun turkler atlantic de oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ya mesela age of shadows hakkında soracagım : str ve dex i kolay kasma yolları neler , adamlara soruyorum hic tabi bizim turk server lara girmediklerinden 8-) onla sey soyluyorlar ama bos bide para olayı tabi iste bu konuya giren herkes bisiler yazsın :) İİ oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 sen bana şu aos u nası ve kaça aldığını anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 normal netten amerıcadan sıparıs ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 str dex kasma yolu yok abi, bitti o olay. gunde 6 artiyor zaten en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 dark bırak bunları adama para lazım,koltuk çıksana biraz yenilere :) 88 tane tower ın war[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 ohohohohoh evet biraz yardım hıc fena olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar