senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 millet elinize 10 a 10 olmak üzere 100 kareden oluştuş bir kareli kare biçiminde kağıt alın :) daha sonra bu karelere 1 den başlayıp 100 e kadar sayıları yazın ama sayıları öyle bi yazacaksınız ki; 1)eğer sayıları yan yana yazıyorsanız arada 2 kare boşluk olacak 2)eğer sayıları çapraz yazacaksanız arada 1 kare boşluk olacak hade bakıyım kolay gelsin benim rekor 97[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Anlamadım :) What dedin gulüm ;) [hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) [Bu mesaj orc_lord tarafından 08 Mart 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 nesini anlamadın kine sayıları 1 den başlayarak yazmaya başlayacan ama yazarken yukarı,aşağı,sağa,sola doğru yazacaksan 2 kare boşluk çapraza doğru yazacaksan 1 kare boşluk bırakacan böyle böyle 100 e ulaşmaya çalışacan[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Bu geçen sene çok yakin bi arkadasimin dönem ödeviydi biliyorum bunu...[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Öne çıkan mesajlar