Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 blutooth arıyorum uygun fıyata bulursam alıcam :D ama bana nokıa nın 300 mılyonluk fıyatlarını vermeyın sakın eheh ben pıyasada 67 mılyona buldum sıfırını 40 ve cıvarı fıyat verenden alcıam[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 blutooth neyi adaptörü mü yoksa kulaklığı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 adaptor[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bnce bulamassın bt çok yeni bi teknoloji önce sora da zaten alan adam kullanıyodur satmaz sn 67 dediin yerden al bnce ama telefon için kullanıyosan bn ır yi tercih et derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 infared cok salak kalıyor bluetooth un yanında blutooth ıle anında cızz yapabılıyorsun ve şarjı yemıyor IR de ıse yok dıbıne yaklastır yok hızda tut ayrıca sarjın yarısı gıdıyor IR yı cok kullanınca[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 yoo ır çok sağlam çalışıyo bnde hiç bi sorun yok ayrıca pilden deçok götürmüyo ve 0derece boyutlu olarak ve 30 cm içindekullanabiliyosun bt den daa hızlı ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar