Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: Ractamainus, 09 June 2003 23:49 tarihinde demiş ki: hayatımda en zevkli oynattığım oyun (dm olarak) kuralsız, sadece 20'lik zarla ve doğaçlama oynattığım oyundu. hayatımda en zevkli oynadığım oyunda (player olarak) kuralsız, sadece 10'luk zarla ve doğaçlama oynadığımız oyundu :) bence iyi doğaçlama yapan bir dm ve altından kalkabilecek oyuncular varsa, doğaçlama ve sadece bir zarla ve her olay üzerine 235456754 tane kurala başvurmadan oynanan oyun en iyi oyun olur. - yarattığı her npc karaktere aynı ölçüde, bağlanabilecek ver dm olmalı - kendi npc lerini oynatırken charlarına kendini kaptırıp, oyuncuların charlarını arka plana itmeyen, olaylara objektif bakabilen bi dm olabilmeli[hline]Uzak diye bir yer yoktur... aslanim bea :) en sonunda benim gibi dusunen birini gordum de hos oldum ehu kesnlikle haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Bence kendi tecrübemden söylüyorum asla oyunculara eş değer güçte yaratık çıkarmayın çünkü savaş uzayıp resmen işkence haline geliyor. Ya çok sayıda güçsüz yada bir iki tane güçlü çıkarın.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 said: DiaBoLiC, 10 June 2003 21:53 tarihinde demiş ki: Hehehe şunu hatırlıyorum: (dm henüz pek bi tecrübesizdir ve D&D denen olaya Hereos III ten girmiştir) evet arkadaşlar büyük uğraşlar sonucu yendiğiniz ogrenin arkasında bir kasa olduğunu hatırladınız. Playerlar kasayı açar: DM:eh evet 2000 altın mı yoksa 1500xp mi? -Alıntı yapmalı ama bu kadar da abartma be adam zuhahahaha=))))koptum ehehehe=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 - bir oyuncuya kızınca bütün grubun başı yanmamalı, bu yüzden 2 katlık zindanı 1296 katlık zindan komleksi haline getirmemeli - oyuncuları 6 dünya ayı(bir okul dönemi) boyunca aynı ortamda olmamalı, hava değişikliği yapmalı - oyunun devamını getirebilmeli paso yeni grup yeni campaing olmamalı bu arada 70-80 oldu galiba ama sayamadım... matemetiği iyi olan biri sayabilir mi?(bi de OSSci olcam püüüüüü rezil...)[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bence oyunda küçük not yazıp oyunculara gerekince vermile örn: rogue dinleme yapınca ona şunu duydun falan diye kağıt verip diğerlerıne boş kağıt vermeli ki sadece onun duyduğu alnaşılsın belki bir şey duymadım diyip playerlara yalan söyleyip onların ölmesini neden olmak isteyebilir arada bir de herkese boş kağıt dağıtır ki ne zaman kağıt dağıtsa bir şey olduğunu playerlar anleamasın[hline]DoGMeaT, 06 July 2003 15:16 tarihinde demiş ki: slm,tanışalımmı? Elexa, 06 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu ne yaratıcılık alllaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Borbag, 17 October 2003 14:17 tarihinde demiş ki: - bir oyuncuya kızınca bütün grubun başı yanmamalı, bu yüzden 2 katlık zindanı 1296 katlık zindan komleksi haline getirmemeli - oyuncuları 6 dünya ayı(bir okul dönemi) boyunca aynı ortamda olmamalı, hava değişikliği yapmalı Bende bunları bi yerden hatırlıyorum diyodum sonra bi baktım borbagmış...[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: LordSoth, 17 October 2003 19:21 tarihinde demiş ki: bence oyunda küçük not yazıp oyunculara gerekince vermile örn: rogue dinleme yapınca ona şunu duydun falan diye kağıt verip diğerlerıne boş kağıt vermeli ki sadece onun duyduğu alnaşılsın belki bir şey duymadım diyip playerlara yalan söyleyip onların ölmesini neden olmak isteyebilir arada bir de herkese boş kağıt dağıtır ki ne zaman kağıt dağıtsa bir şey olduğunu playerlar anleamasın[hline]DoGMeaT, 06 July 2003 15:16 tarihinde demiş ki: slm,tanışalımmı? Elexa, 06 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu ne yaratıcılık alllaaaaam Aslında bazen gerekli oluyo ama grup 4 kişiden fazla olursa oyun bi süre sonra yavaşlamaya başlıyo. Bi sekreter falan tutmak lazım onun için :p[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 denemede yarar var bi ortamını bulup şu işi iyice öğrendiğim zaman denicem[hline]DoGMeaT, 06 July 2003 15:16 tarihinde demiş ki: slm,tanışalımmı? Elexa, 06 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu ne yaratıcılık alllaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 tek yorum 90 olmuştur artık 90-İyi dm..Özel yaşamı olmamalı.Arkidişler kızla buluşcam dememeli. 91-Müzikleri önceden ayarlamalı yok öyle kazaa dan çekmek falan 92-Durup dururken her kervanın her allahın günü saldırıya uğratmamalı 93-cep telefonunu daima kapamali 94-Daha cok konu örügüsüne ehahah yeter ya biz bir insan değil Makineleşmeye yüz tutmuş insan arayışındayız. Bence en iyi DM Tanridir... bu kadar işte.[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ehuehuh beni tarif etmişin :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you though? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 95- Grudge gıbı olmalı (yalarım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Grudge hangı tanırısın acaba? -Rpg ve masaustu tanrısı -iste buna tapılır :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 yok abi ben avuçiçi tanrısıyım :-p[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you though? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Grudge shows mercy our souls!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar