Rapadura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ya beyler aranızda bu oyunu oynayan varmı? bu oyunda aşırı bug mı var yoksa bana mı öle gelior? ben 1 i oynamıştım çok çok daha ii gibi gözüküor 3 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ne zaman çıktı? yenimi eskimi? gidip alayım, tycoon oyunlarını severim. patch çıkar buglar düzeltilir zaten yakında.[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 baya yeni sanırım ben 2 i almak için gittim bi baktım 3 çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 2 si ne zaman çıktı ki? Bu hava alanında ofis açıp uçak ayarladığımız oyun değil mi? havacılık firmasıyız filan filan[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar