HellHound Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: Darklight84, 04 Şubat 2003 20:32 tarihinde demiş ki: Hellhound ta güzelmiş aslında :)[hline]Experience My Dead Side KinGpiN yaklasmayiniz nickime isiririm... 3 tane basim war artik bilmiorum[hline][i]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ben yapamadım sen yap:cankız[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Alsana Nick Carizmatick[hline]†PePeLeK SeVeR† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Jester benim bi kere![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 sakın tarzanca rumuz bulma ha... Ya tam ingilizce ya da tsm türkçe yap..[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: arcane, 04 Şubat 2003 21:21 tarihinde demiş ki: *! You see Arcane attacking you*[hline]kings of chaos is :P[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yok abicim yok adam gibi nick yok :([hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar