melun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Onüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 A great piece of art -New York Times- This is a masterpiece -BBC News- This girl is unbelievable. What a good work. -CNN International- C'est une magifique composition de l'art avec le bohemisme -Le monde- Ne kadar güzel bir çalışma. Kelimelerin uyumu, sözcüklerin kullanımı harika -Atilla Dorsay- Bu ne lan? -Hıdır-[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 tamamda eğer müslümansan onüç müslümanlar için hayrlı kabul edilir. hıristayanların lanetli kabul ettiği gün'dür, onüç'üncü cuma.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 e teşekkür ediyorum bu yorumun için .. şiirin ilgini çekmediği, senin başlığa saplanıp kaldığın açıkça belli oluyo. öncelikle, 13 sadece hristiyanlıkta değil, günümüzde çeşitli dinlerden olup da hurafelere inanan insanlar tarafından da kötü şans olarak kabul edilir. ayrıca ne hristiyanım, ne müslümanım. dolayısıyla hangi dinde özel anlamı neymiş; buna takılmaktansa genel anlamda sembolik bi başlık olsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 güzelmiş..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 evet gerçekten şiir ilgimi çekmedi.bende bu batıl inançın hristiyanlıktan gelme olduğunu belirteyim dedim.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar