Convi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Arkadaslar sonunda bir internet cafe'de aradiginiz herseyi bulmaniz mumkun. P4.1.8 512 Kb 256 Mb DDR 19" Samsung Monitor GF4 Ekran karti Microsoft Optic mouse Compaq Multimedya klavye. Sabit 99.9 fps Diger servislerimiz ; Cay, Nescafe, Expresso, Capuccino, Meyva caylari, Ihlamur, Sıcak Cukulata, Camasir makinasi ve kurutma salonu ile Bursa da hizmetinizde.. Olmasi gereken baska bir sey var ise ekleyin yapalim :d Ucel araligi Sibel internet cafe arkasi BURSA OnNET Extra Internet ![hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Unutmadan Isletim Sistemleride Windows XP :D[hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Abicim Bursa bole makinami gordu simdiye kadar nereden biliyorsun. Deneme yapilabilecek bir yer yokki :) Bu arada 98 sucks xp Rulz.. ram doldu makina kitlendi yokk.. O kadar. [I hate a matrix revolutions][hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 eskişehir o dediklerinden iyi makina gördü bi kafede hemde aynısından 100 tane kadarcık[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 olay tamamen kıvrak bir işletme matığı şimdi bursa uludağ unide ist ve çevre illerden gelip okuyan çok adam var, çoğu ya yurtta ya kiracı olarak 2-3 kişi 1 evde kalır çok azı bursalıdır. Neysem tabi bu genç arkadaşların çamaşırları dert eh oraya gelecek bırakacak çamaşırları önce yıkanacak sonra kuruyacak, eh birde ütü olsa adam 2 saat garanti cafe hizmetlerinden yararlanırdı. :)[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Baglantı halen d/u? oleyse sadece iyi bir cafe derım.Bıde bence de xp kullanmaın 98 saglamdır xp ıle ugrasılmaz bılınıyorkı Cs de xp sorun yaratıor -.-[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 cs ve oyun? cs oyun değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 1. Hizmet hizmettir. 2. 128 Cable var ancak adsl ciktigi gibi gelecek. 3. Cs bir oyundur. Ancak Cs disinda bir suru oyun vardir. 4. Saygilar Selamlar.. Xp sorun yaratiyor yalniz crackli xp lerde eger benim gibi service pack ve update lerini yaparsaniz. Sorun kalmaz.[hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sys Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 oncelikle i rule bi kere this place zaten rule . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hay be convi 18 yıl nerdeydin benim gitmemi mi bekledin? bu arada arkadaş doğru söylüyor zira bursa bu tür teknolojik olaylar açısından pek bir şey içermez.hatta o parçaları büyük ihtimalle bir yerlerden getirtmiştir çünkü bursa da o kadar parça da bulamaz. yeriniz nerde belki bir geldiğimde uğrarım[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 zuh zhuzhu [yiyemedikten sonra otomobilin ne anlami var] Adres tarifi ; Altiparmak Ucel Marketten asagiya indin yol ayrimina geldin.. asagiya inersen sibel internet cafe var [bursalilar sibel cafeyi bilir..] sen sola doneceksin sonra ilk saga dondukten kelli 68-70 [bacak boyuna gore degisir] adim sonra sagda kalior zaten monitorleri gorursun eghehe[hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 hehe sağol 78-80 adım ha bacak boyuna göre hesaplarsak hm hm 5 adım tamam :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar