EarS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 şimdi benim bilgisayarımda 98se yüklü.bunun üzerine xp proyu yükledim(xp d'de,98 c'de).ama hoşlanmadım xpden.xp'yi silmenin yolunu bulamadığımdan d sürücüsünü formatladım.fakat işletim sistemi açılmadan önce çıkan işletim sistemi seçme menüsü kalkmadı.bunu nasıl kaldırabilirim?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 up![hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 winxp de msconfig den ayarlanıyordu win 98 de varmı bilmem yada win98 den boot.ini yi ara ordan winxp olan satırı sil yeniden başlat.[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar