Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bu şarkıyı bulamadım paticik/lyricz de pixiesin şarkısı hatırladıım kadarıyla ama yok sözleri fight clubinda soundtracki galba marlayla el ele tutuşurken adam hani o gökdelenlerin yıkıldıı sahnede çalıo sözleri lazım acil varmı bilen?[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 www.google.com inan daha hizli bulursun[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Çok güzel şarkıydı yahu.Ben de arayayım bi :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bi ariim bakiim[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Oooooh - STOP! With your feet on the air and your head on the ground Try this drink and spill it, yeah Your head will collapse And there's nothing in it and you'll ask yourself Where is my mind? Where is my mind? Where is my mind? Way out in the water See it swimmin? I was swearing and you were praying Animals were hidihg behind the rocks Except the little fish But they too me sweat Trying to dive Chorus With your feet on the air and your head on the ground Try this drink and spill it, yeah Your head will collapse And there's nothing in it and you'll ask yourself Chorus Ooooooh With your feet on the air and your head on the ground Ooooooh Try this drink and spill it Ooooooh Ooooooh[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Kız: Ayyyyyy hasan o şarkı çok guzaaallll, bana felsefeyi yöğratan Fight Club ta çalıyoooo, Bıradd pitt de çok hoşşş Hasan: Bi s.ktir git yaa[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 fight clubı anlamayan bi kro -nebiçim film abi o öyle konusu yokki iki adam bi kıza aşık oluyo sora birbirlerini dövüyola kız için fln sonunda biri dierini öldürüyo ama yakışıklı olan ölüyo ya..[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 burdan bir ustteki mesaja quote yapilmamsi gerektigini anliyorum ben. /Volf Yaw burdan şunu annıyoz, tipi deil işlevi önemli yok... o öle deildi galiba.. =P[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen [Bu mesaj Volfied tarafından 09 November 2003 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 heheh gerçi filmi öle anlayan biri onu düşünemez çunku filmde brad pitle işi götürüyodu marla[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bu arada sozleri kim yazdiysa tamamen yanlis bi kere try this drink deil try this trick yada hemen yaziim hepsini With your feet on the air and your head on the ground Try this trick and spin it, yeah Your head will collapse if there's nothing in it And you'll ask yourself Where is my mind? Where is my mind? Where is my mind? Way out in the water, see it swimming I was swimming in the Caribbean Animals were hiding behind the rock Except for little fish When they told me east is west trying to talk to me, coy koi Where is my mind? Where is my mind?[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 lyriczte bi cok sarki sozu yok lyrix.best.cd/ sitesindeki winamp pluginini indir calistir google.com dan da daha hizli, lyricz'e sarki upload etmektende ustelik kendileri upload ediyolar parcalari...ve baya bi lyric var en azindan genelde buluyo parcalarin lyriclerini.. oldu da bulamadiysa istiyosan otomatik google'dan kendi aratiyo tavsiye ederim..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 evet lyricz'in gelisimine hic bi sekilde katkida bulunmayin... ne gerek war o kadar sarki sozu database'i warken paticik'e di mi? katkida bulunmayalim, zaman kaybi zaten... ...moderatorlerde dallama zaten[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 estaafurullah ben zamani olmayanlar icin dedim[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Adam 2500 den fazla lyric göndermiş biri olarak, insanların bir tane bile göndermemesine kızıo tabi :)[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 aslen pixies'in olan placebo'nun da coverladığı dinlenesi, hoşça bi parça. placebo, 13 eylül creamfields konserini bu parçayla noktalamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 pixies versiyonu daha iyi ama BENCE tabi[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: HellHound, 10 November 2003 01:50 tarihinde demiş ki: evet lyricz'in gelisimine hic bi sekilde katkida bulunmayin... ne gerek war o kadar sarki sozu database'i warken paticik'e di mi? katkida bulunmayalim, zaman kaybi zaten... ...moderatorlerde dallama zaten[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy ehure öldüm :) şaka bir yana, sonuçta insanların öyle bir sorumlulluğu yok. Zaten burda mutualist bir durum bulunuyor. Aslında şu an forumlarda online bulunun insanlar öyle ya da böyle "paticik" e katkıda bulunuyorlar.[hline]Sanat benim içindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar