Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 hatanı anladıysan barışalım nukemcim. *!elini uzatır* *!tam el sıkışacakken yalancıktan bi tane daha patlatır* *!gülümseyip nanaktan öper* blade: hecate bacımızla ilgili gelişmeleri mutlaka bekliyoruz. hatta sonra gelip elimizi öpmesini de isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ehe eniştenizin bilgisayarlarla en ufak bir alakası yoktu. benim sayemde azıcık internet gezmeye, sağa sola mail atmaya, kazaadan mp3 emmeye filan başladı yeni yeni... ben anlatıyorum ara ara ona burda olup biteni ama gelip de burda boy göstericeeni hiç zannetmem :)) sevmiyor internet community olayını fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 olsun ne var ki? ben zaten lafazan kadınım, o bakmasa ben anlatıyorum bugün şööle oldu bööle oldu diye. saklayacak bişey yok efendim, şeffaflık politikamız var. (transparan anlamında diil :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 tabi ema abla yazarım mutlaka tabi heycana gelmessem hatta seni nikah şaidi yazdırabilir miyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ema abla ii haberlerim var kızla ıcq dan muabbeti ilertletiyorum işalah yarın belki yarından da yakın yüzükleri takarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Antalyalı Nefr Efendi den net alemine akmış bayanları incelemenin püf noktaları 6 ciltlik kumsalların ustası tarafından derlenmiş bu eseri kaçırmayın lol[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 hani bana hani bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Emaleth, 11 November 2003 13:47 tarihinde demiş ki: saklayacak bişey yok efendim, şeffaflık politikamız var. (transparan anlamında diil :P) AHAAHAHAHAHAHAHHA... Bende okudum noluyor diyorum hahaha... Pazar Eki : "Emaleth saklıyacağım birşeyim yok dedi!Istediğimi giynirim dedi.Sayfa 12.Yazan : Emre Hedehödö" Pazartesi günü 1. sayfa : "Emre Hedehödöyü kaybettik.Nur içinde yatsın.Odasında yüksek miktarda terlik bulundu.En enteresanıda ağzına terlik tıkanarak ölmesi.Polis araştıyor..."[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 11 November 2003 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ahaha ema ablaya laf yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Evet affetmez bkz (Emre Hedehödö) Acıdım herife ha...[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 :P *!aba altından terlik gösterir ama atmayacağı, şakalaştığı bellidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Hehehe... *! Her şakada bir gerçek payı olduğunu düşünerek ayağını denk alır...* =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar