Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 isinma zamanina dikakt cekiyorum pek muhterem arkadaslarim eller cepte rule biri dierinin sirtina cikmis falan[hline]Grandmaster Hamburger
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: fizban, 09 November 2003 21:59 tarihinde demiş ki: abi kenderin topu kurtardığı resimde yankının üstündeki şey ne ?[ usame bin ladin[hline]i just don't know what to do with myself..
jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 eheha collina manyak yakalamışın da fizban, silth nerde orda ?[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 MUHAHAH tamam anladım karışmış bi resimde tv bi resimde kamera da orada bi cin var 2 resimde de kameraya bakmış LOL ! (isim vermiyorum hehe)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 oh oh btün paticik ordaymış bi biz eksiiz :D[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 şimdi siz ben,i maça gelmedi sanıyorsunuz değilmi... yaa ben de maça geldim izlemeye ama koordinatlarda bir sorun çıktı... "Skati gelecek sefer adam gibi ışınla bizi" Capt. BabacumFreeman[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
jankis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 eauahuea ildo poz manyak be abe :P niye gelmedin ya maça harbi yani sen ve urzasız bi maçın bu kadar zevkli geçebileceğini tahmin etmezdim yağmur olsa gerek eheh[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Estel aç gözüküyor hm.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 o poz var ya ODTÜ yü adam gibi gezdikten sonraki "Kalbim Egede kaldı" konseptinde hele hele yeni yapılan işletme binası... o ne anfidir arkadaş böle meclis gibi... imrendim wallaha öss çalışsammı diye düşünüyorum[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ROFL! :lol: Babacum Aynı resim-benzer poz bendede var auhauehu yere yattım görünce yaa.. ODTü Ye giden herkez orada foto cektiriyor heralde :D 1-2 arkadaşta daha var aynı şekilde *!"Haydaa... Bunlar benden habersiz maç yapmışlar" diye düşünür*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele
Öne çıkan mesajlar