Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 isinma zamanina dikakt cekiyorum pek muhterem arkadaslarim eller cepte rule biri dierinin sirtina cikmis falan[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: fizban, 09 November 2003 21:59 tarihinde demiş ki: abi kenderin topu kurtardığı resimde yankının üstündeki şey ne ?[ usame bin ladin[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 eheha collina manyak yakalamışın da fizban, silth nerde orda ?[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 MUHAHAH tamam anladım karışmış bi resimde tv bi resimde kamera da orada bi cin var 2 resimde de kameraya bakmış LOL ! (isim vermiyorum hehe)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 oh oh btün paticik ordaymış bi biz eksiiz :D[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 şimdi siz ben,i maça gelmedi sanıyorsunuz değilmi... yaa ben de maça geldim izlemeye ama koordinatlarda bir sorun çıktı... "Skati gelecek sefer adam gibi ışınla bizi" Capt. BabacumFreeman[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 eauahuea ildo poz manyak be abe :P niye gelmedin ya maça harbi yani sen ve urzasız bi maçın bu kadar zevkli geçebileceğini tahmin etmezdim yağmur olsa gerek eheh[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Estel aç gözüküyor hm.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 o poz var ya ODTÜ yü adam gibi gezdikten sonraki "Kalbim Egede kaldı" konseptinde hele hele yeni yapılan işletme binası... o ne anfidir arkadaş böle meclis gibi... imrendim wallaha öss çalışsammı diye düşünüyorum[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ROFL! :lol: Babacum Aynı resim-benzer poz bendede var auhauehu yere yattım görünce yaa.. ODTü Ye giden herkez orada foto cektiriyor heralde :D 1-2 arkadaşta daha var aynı şekilde *!"Haydaa... Bunlar benden habersiz maç yapmışlar" diye düşünür*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar