Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 [hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 evet evet kesinlikle hehe[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 loooool çoook bomba .. bütünlük sağlayamamışız asıl amacımız herkesin bi anda tv ye bakması .. diğerinde ise kameraya bakmasıydı herkes kafasına göre takılmış eauheau[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 valla silth ortalığı karıştırdı bak 2.resimde nası da sırıtıyo ben şahitim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ayrıca ilk resimde fizban gözlüksüsken ikinci resimde gozluklu ;)[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bence açıklanamayan bi biçimde ilk resimde gözlükleri gözükmemekte[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Puhauhauha Dünyanın en bomba resimleri bunlar ya lol koptum[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ulen şemsiyeli collina da fotoyu çekerken tam gözümü kırptığım anı bulmuş töbe töbee[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 lol yinede anlaşılıyo ama en azından ilk fotoda tvye bakanlar ikincide kameraya ilk fotoda kameraya bakanlar tv ye bakmış hehe hoş olmuş :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 fizban ikinci resimde ne gördüde şaşırdı? a) paltolu b) gol[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 c) fizban artist :D[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 gol gol hehe[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 2 resimde de maça baktım... pişman değilim... bi daha olsa bi daha bakarım...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 birazdan vapurda sahaya gelirken cektigim resmi koyucam buyuk an a 10 dakika kaldi herkes 21.30 da burda olsun :) ayrica estelin beni yiyip orucunu acmadan once silth ve fizbaninda saha icinde cd lazimmi abi dedigim an bana bakislari ... hepsi az sonra[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Bathory, 09 November 2003 21:25 tarihinde demiş ki: gol gol hehe[hline]i just don't know what to do with myself.. fizban gol'e şaşırmaz gol ona şaşırır[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: fizban, 09 November 2003 21:26 tarihinde demiş ki: bence bakamayabilirsin karpuz. o ne demek?[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 haa ben de anlamadım... :)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 hehe jankis katılıorum kesinlikle[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 kandirildik mi? saat 21:30 olmadı mı daha[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 *!You see estel orucunu acmak icin geliyor* hakem maça vapurla geliyor malum hava yağışlı yol sıkışık maça yetişmesi için vapur en iyi çözüm, gazeteciler hakemi sıkıştırıp uzun uğraşlar sonucunda ikna edip bir resim çekiyorlar ve işte gerçek otorite kendine güven resme yansıyor... cd lazımmı abi? , ver abi bitane... 195 dir arkadaş vurgulu cıkmış resimde zaten.. Maçtan önce ısınıyo elalem bi poz cekim dedim detaylı bakın abi neler görüceniz .. ? ve karizmayı sona sakladık, beckham halt etmiş abi biizm silthimiz var [hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 o senin uzunlugun abi 195 faktörü[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 her zamanki gibi top kurtarırken çıkmışım :P[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 eheh tahminimce estel bu resim cekilirken aklından makinayı yemeyi geciriyo kesin[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ayrıca silth bariz tarkana benzemis o resimde hehe ;)[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 silthin arkasındaki yazıya hasta oldum ehua[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 09 November 2003 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar