THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ahua o kadar param olsa bu arabaya hayatta vermem genede. ancak guzel araba.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ya acemice bi soru olabilir de bunun fiyatı tahmini kaç para :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 biraz fazla... CİNS bi araba değil mi? Ne bileyim... cins işte[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: GE-TA, 21 August 2003 14:34 tarihinde demiş ki: Batmobil'i andırdı bana birden. :)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test bende aynısını yazacaktım şimdi ;)[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 O aynaları nası kullanıcaz ben onu kavrayamadım tam olarak?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ohannesburger demek yeter[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 01 November 2003 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ilk gördüğümde başlığın farkında olmadan bugatti veyron gibi gördüm. sonra baktım peugeot amblemli. sanra da eti reklamındaki yedikleri arabaya benzettim. sonra sylvester stallone nin geleceğe gittiği filmdeki arabalar gibi gözüktü gözüme. en son da batmobile benzettim. amma çok şeye benziyor yau![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 cok abartmislar. Qui benimde aklima ayni sey takildi o aynalar ne is? Ayrica araba cok dusuk Turkiyede gitmez bu:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 PiLgriM'in dediği gibi bu arabayı alıp istanbul'daki yollara çıksan arabaya yazık edersin.Arabanın altı zaten yere yapışık altını vurmak kaçınılmaz bide bi sürü hanzonun araba kullandığı bi şehirde yollara bu arabayı çıkarmak pek akıl karı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 içinin falan resmi yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar