amarcord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ne ulen sendemi ormantik olmaya calısanlardansın :) sanadamı msjlar gelio :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 iltifatların spontan gelişenleri güzel bence. Onun haricinde "süpersin valla billa" de tamam işte.. :)[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: De-Jeavu, 08 November 2003 22:49 tarihinde demiş ki: ehe biraz daha action seyler lazım mesela ben sey dedim(su an msjlasıyoz bu arada): -bu aksam cok güzel görünüyosun... -nerden biliyosun? -balkona cık anlarsın *!balkona cıkar ve gökteki ayı görür* devamı dilim tutuldu sana soyliyecek söz bulamıyorum...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... bu akşam ay tutulması var ama lol :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Varlığında yokluğunda yetmiyo de dumanın bşi şarkısından :P hmm sora şuanda senin yanında olmak için neler vermezdim de ama nebilim oran burdan iltifat ama bence bi düşün ne yazıcaan ona karşı olan duygularınla patır patır gelio aklına hayırlısı olur işalla[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 hiç bir zaman uyanmak istemiyorum bu rüyadan başka herşey kabus çünkü kimse beni bulup kurtarmasın gözlerine bakıp kayboldum diye hmm bnde iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 en guzel iltifat "hayatim sana hediye aldim" ( hediye ayna olcak guzel bişi) sonra "guzelligin oburlerini kırmıstır diye soyle bu kırılırsa baskasini yine alayim" :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 iyide daha çıkmıolarmış yavşaklık olmasın böle fazla ama hissettirsin ona sewgisini bence kendın düşünde at[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 iltifat olsun da nası olursa olsun... nası bi ruh halindeyim siz çözüverin artık :) ama telefonda konuşuyosanız 'sesin çok hoş gelio bugün' diyebilirsin.[hline]and there's magic in the air... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 mesela bu gece atılabilicek bişi, "öyle güzelsin ki geceleri güneşi,gündüzleri ay'ı kaçırtıyorsun gökten,hele bugün aydınlık bir karanlık gibi parlayacaksın çünkü ay bile yok..."" ehehe nası=? eskiden ben de öyle hazır mesajlarla idare ederdim ama artık kendim imal ediom..öle ordan burdan bulucaınıza kendiniz üretin yaw bak ne güzel bu=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 abi walla doğal ol en iyisi..bazen fazla edebiyat ve ince sözler bayabilir kızı..mesela sensiz doğan güneşin ta .mına koyiim yaz,kız doğallığna hasta olsun..;P[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bi tane de klasik vardır hatta... "sana insan diyenin .... koyiim, sen bir meleksin!" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ema süpersin yarılsam bir yere kadar başlıma ağrı girdi gülmekten ehe he... neyse *!ciddi ve romantik konuma geçer* "seni şımartmak istiyorum ama dünyada konuşulan dillerin hiç biri seni şımartmaya yetmiyor, ben de sana sıcak ve hala atmakta olan kalbimi ve içinde yaşamakta olan ruhumu gönderiyorum parça parça olmuş göğüs kafesimden" "Geceleri yolumu kaybettiğimde gün doğumunu bekliyorum, çünkü göğün en parlak yıldızı diye seni takip ediyorum. Ve senin güzelliğinde kayboluyorum..."[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Ah Pakize.. Sensiz doğan güneşin a.... koyyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 "senden çok aşırı nefret etmiyorum, az nefret ediyorum" "ah canım benim"[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [Bu mesaj Mirluin tarafından 11 November 2003 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bizim bi arkadaşla kız arkadaşı arasında geçen bi muhabbet... Orhan:.......(iltifatlar)....... Kız:Ay Orhan çok romantiksin... Orhan:Ne sandın la yar.... ben bunu bi karikatürden de hatırlıyorum ama...[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 gereksiz ezbere iltifat olmaz, ona yalamak denir yalamamak lazım, içten söylemek lazım foruma bir güzin abla lazım bana da aspirin..[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 a: hasan beni seviyomusun? h: sevmeh ne kelime, .mına bile gorum haa. buda tanıdık geliyo biyerden :)[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Emaleth, 11 November 2003 15:10 tarihinde demiş ki: bi tane de klasik vardır hatta... "sana insan diyenin .... koyiim, sen bir meleksin!" :P rofl! :lol: Bu topiği direk olarak offline atıyorum HDD ye :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar