Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en güzel iltifatlar....

De-Jeavu

Öne çıkan mesajlar

said:
De-Jeavu, 08 November 2003 22:49 tarihinde demiş ki:
ehe biraz daha action seyler lazım mesela ben sey dedim(su an msjlasıyoz bu arada):
-bu aksam cok güzel görünüyosun...
-nerden biliyosun?
-balkona cık anlarsın
*!balkona cıkar ve gökteki ayı görür*
devamı dilim tutuldu sana soyliyecek söz bulamıyorum...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...

bu akşam ay tutulması var ama lol :)[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Sosyal ağlarda paylaş

Varlığında yokluğunda yetmiyo
de dumanın bşi şarkısından :P
hmm sora şuanda senin yanında olmak için neler vermezdim de ama nebilim oran burdan iltifat ama bence bi düşün ne yazıcaan ona karşı olan duygularınla patır patır gelio aklına
hayırlısı olur işalla[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Sosyal ağlarda paylaş

mesela bu gece atılabilicek bişi,

"öyle güzelsin ki geceleri güneşi,gündüzleri ay'ı kaçırtıyorsun gökten,hele bugün aydınlık bir karanlık gibi parlayacaksın çünkü ay bile yok...""

ehehe nası=? eskiden ben de öyle hazır mesajlarla idare ederdim ama artık kendim imal ediom..öle ordan burdan bulucaınıza kendiniz üretin yaw bak ne güzel bu=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Sosyal ağlarda paylaş

ema süpersin yarılsam bir yere kadar başlıma ağrı girdi gülmekten ehe he... neyse
*!ciddi ve romantik konuma geçer*

"seni şımartmak istiyorum ama dünyada konuşulan dillerin hiç biri seni şımartmaya yetmiyor, ben de sana sıcak ve hala atmakta olan kalbimi ve içinde yaşamakta olan ruhumu gönderiyorum parça parça olmuş göğüs kafesimden"

"Geceleri yolumu kaybettiğimde gün doğumunu bekliyorum, çünkü göğün en parlak yıldızı diye seni takip ediyorum. Ve senin güzelliğinde kayboluyorum..."[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı,
Bile bile birer yitik savaşçı,
Akarız dereler gibi, denizlere,
Belki de en güzeli böyle...
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz ezbere iltifat olmaz, ona yalamak denir
yalamamak lazım, içten söylemek lazım
foruma bir güzin abla lazım
bana da aspirin..[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 11 November 2003 15:10 tarihinde demiş ki:
bi tane de klasik vardır hatta...

"sana insan diyenin .... koyiim,
sen bir meleksin!"

:P

rofl! :lol:

Bu topiği direk olarak offline atıyorum HDD ye :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...