De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: slayer__, 08 November 2003 23:15 tarihinde demiş ki: şimdi aranızdaki ilişkinin durumunu bilsem çok güzel smsler yazarım buraya o yüzden sen kendin daha iyi bilirsin ne yazılcağını yazılmıyacağını yakında cıkma teklifi edicem galiba o yüzden daha cok övgü dolu seyler lazım[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 biraz alakasız ama şöyle bir diyalog vardı bir yerde :) kız:beni seviyormusun erkek:ne sevmesi a..na bile korum :lol:[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni. al baba hazır sonbahar da gelmişken :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bir de doğumgünü falan birşey olur hediye alırsan verirken şöyle dersin aslında sana dünyanın en güzel şeyini vermek isterdim ama seni sana veremem ki[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bi gun biri abisin cagirip olay yerinde bir tarumar eder rahatlarsiniz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 off ya kızınn bana attıgı mesaja bakar mısınız eridim bittim resmen: *!uyanınca insanı uyandıgına pişman eden geriye dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten insanı kahreden hayatta sadece bir kez görülebilecek harika bir rüyasın sen!*[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 oha oha edebiyatı kaç kızın[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bilmukabele yazıp geri gönder veya eyvallah yaz cevap olarak :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: De-Jeavu, 08 November 2003 23:27 tarihinde demiş ki: yakında cıkma teklifi edicem galiba [hline][b]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... iyi de bunun çıkma tekliflik hali falan kalmamış ki?[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: regulus, 08 November 2003 23:43 tarihinde demiş ki: bir de doğumgünü falan birşey olur hediye alırsan verirken şöyle dersin aslında sana dünyanın en güzel şeyini vermek isterdim ama seni sana veremem ki[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah ehe ole bisey yaptım kızın dogum gününü ögrendim gerisini aynen yazıyorum -*!Dogum gününü kutlamak icin biraz gec kalmısım ama olsun önemli degil nasıl olsa sen her sabah bir öncekinden daha parlak olarak tekrar doguyosun!!!*[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ayari kacirmisiniz artik siz carpilcaksiniz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bab yazma sonabahrdayız her geçen gün daha sönük doğuyo realist ol[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 iltifatlar thread i kız arkadaşıma çektiğim uçan mesajlar oldu bir konu böyle saptırılır[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: regulus, 08 November 2003 23:50 tarihinde demiş ki: said: De-Jeavu, 08 November 2003 23:27 tarihinde demiş ki: yakında cıkma teklifi edicem galiba [hline][b]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... iyi de bunun çıkma tekliflik hali falan kalmamış ki?[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah aslında dogru ama yinede belirtmek lazım yani hic olmassa iltifatları daha romantik yönden yaparım direk olarak girmis oluruz olaya:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 iyi de böyle güzel güzel mesajlar atarsanız sonra yüzyüze eheihi diye kalırsınız sonra diyecek birşey bulamazsın anber desen sönük kalır valla :) edit:anber değil tabi naber olacaktı [hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah [Bu mesaj regulus tarafından 08 November 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ehe zaten karsılastıgımız zaman konusamıyoruz ne o bisey soyluyo ne benim aklıma bisey geliyo anca boyle mesaj yazarak anlasıyoruz:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 sana önerim günde üç öğün ... ehe öhöm neyse[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 yok o tür biri degil.O tür istesem okulda dolu zaten niye bu kadar zahmete giriseyim...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 yok yok amacım o değildi yanlış anlama ne hissettiğini biliyorum[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 tmm ya anlamadım yanlıs belirteyim dedim.Ya hala soyle güzel birsey bulabilmis degilim göndermek icin...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 çok kasma önemli olan ne gönderdiğin değil sadece göndermen aç google i hazır mesaj diye arattır elbet birşeyler bulursun[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah [Bu mesaj regulus tarafından 09 November 2003 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 valla hocam sagol cok ise yaradı o site:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bu arada o kızın gönderdiği msg zaten hazır msg sitelerinin hepsinde var edebiyatını bilmem ama iyi kopya çektiğini bilirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 iyiki varsın ... deyip orta sıkılıkta bir sarılma ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 up up up =)) konuyu saptırmadan devam edelim bu topic hepimizin işine yarıyacak bir topic :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar