sgecca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Arkadaşlar oyunu almadan bana accountunu satacak birini arıyorum.Eclipse serverda bir tane daha karakter açmak istiyorum da bana account alma dışında bir yolunu bilen varsa lütfen söylesin. Ayrıca satmayı düşünen arkadaşlar için sadece account almak istediğimi char. ile ilgilenmediğimi bilmelerini istiyorum....[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Ben satıyorum account zaten karakter yok içinde.açıldı sıfır değil ama 1ay yeni ödedim 1ay daha açık şuan.[hline]Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Gonji'nin RIP'e yeni bi karakterle doneceği umuduna kapılabilirmiyim :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 belki o zaman qui gonn ile donerim ama yeni characterim rebel olacak kesin!![hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Bende eclipse'de 2. karakter açma havesindeyim fakat aylık 30$ vermek hem butceme hep prensiplerime aykırı.:-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 10 November 2003 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 cok guzel oluyor 2 char. ws ile yapiyorum silahlari carbineer ile kullaniyorum[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 eheh bi arkadasimiz sagolsun flame II attigi icin yeni account aldim :)[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: sgecca, 10 November 2003 20:31 tarihinde demiş ki: belki o zaman qui gonn ile donerim ama yeni characterim rebel olacak kesin!![hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse eh sonunda doğru yolu buluyor insanlar :-p[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. [Bu mesaj Guru tarafından 11 November 2003 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: sgecca, 10 November 2003 20:31 tarihinde demiş ki: yeni characterim rebel olacak kesin!![hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse HAİN!!!!!!!!!!!!!! :hrr:[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar