Escobar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Kafamda bişiler düşünmeye başladım fikirlerinizi almak istiyorum. -Master Pistoleer -Medic 0-0-4-0 -Smuggler 0-0-4-0 Geriye 80 puan kaliyo bosta.Bu skillerle last ditch ve fanshot a sahip oluyorum.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 pistoleer hizi ile last ditch yapmak guzel oluyor tabii.. Arnaviscaa Eclipse - R.I.P Teras Kasi Master / Master Gunfighter / Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Pistolü unutup eyeshot icin bh almaya değermi?[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bir tek eyeshotun olacak, master scout ta tonla skil israf etmis olucan, marksman treesinde de bir sutun bosa gidicek. baska meslek edinip yetenek gelistirsen daha cesitli hareket yaparsin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 birtek eyeshot için bh gereksiz.ama tüm bh pistol skillerini alıp pistol speed bonuslarını almak mantıklı(idi bıraktığımda :))[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Zaten bahsettiğimde o.Master Gunfighter olmayıp bh nin pistolunumu bitirmek daha iyi onu anlamaya calisiyorum.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar