Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Beni unutmadin dimi emaleth abla ? =) *!masum Masum bakar*[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999)
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ay unutmadım kobecim de valla tesis yok bu gece. bak negzel eğleniyoruz, burda angel çalıp insanların ömrünü törpülemek istemiyorum şimdi :/ affetsen beni bu gecelik?
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 haklisin abla zaten millet uyumaya hazirlaniyor bunalim uyumasinlar =)[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999)
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 son... ki... felix da housecat (feat. miss kittin) - harlot çok beğeniyorum bunu... bir şey daha çalıp gidicem, bone nerelerde?
Loading Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 aman diyim,süfer şarkı:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ehe bence de :) hatta buyrun bi dene daha aynı albümden... felix da housecat (feat. miss kittin) - madame hollywood booooone, nerdesin be?
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 aha geldi :)) son bi veda parçası çalıcam bundan sonra, ondan sonra 5 vefakar dinleyicimiz senindir :)
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 efenim çok teşekkürler ediyorum, kulaklarınıza sağlık. hadi bana iyi geceler... *!çekilir*
Loading Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bari bi de magic fly çalsan?:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 o artık bi dahaki programa, şimdilik bana müsaade... *!gerdan kırarak sahneyi terk eder*
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Ema ablaa!! Bizi bırakma bu bone haydutuna.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
dominic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 oeheh go Bone go... he is handling the money, he is serving the food, he knows about your party, he is calling you `dude!`.
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 yayindayim...[hline]Hepsi Gercek...!!!
Numb Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 arkadaşlar adsl im gelmedi daha o yüzden pek kimseye dinleyin diyemiyorum biraz buffer yapıo. belkide ses kartımda problem var. ama az kaldı adsl gelcek sabır:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.
Öne çıkan mesajlar