Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 aaa kardeş kişisi gelmiş. *!yanaklardan öper, kulağını mıncıklar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 evlenemeyiz şekerim, enseste girer :P kardeş kardeş devam edelim hı? bi tane daha konsept parça çalmaya karar verdim ben: garbage - i'm only happy when it rains şakır şakır yağıyo namussuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Kardeş Kardeş deyimini kullanmış :Pp ok devam edelim madem şansıma kuseyim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Dinlicem ama Twisted Sister çalarsan :P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 I'm not happy when It rains? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 eeee... ööö... tabi 14 f ist... evet... *!14 taklidi yapmakta git gide daha çok zorlanmaktadır* öhm. ben diyodum ki, parça diyodum... evet... elektronik olayını erteledim şimdilik, çok sevdiğim bi kankamın grunundan bişey çalıyorum: replikas - seyyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 *!şişenin dibini gördüğünden teklifsizce eşlik eder* şişeler devirdim, aşkın yolunaaaa... ıslandım durdum aşk yağmurunda, seni düşünüp durdum, yalnız başıııma.... enişteniz evde diil de :PP [Bu mesaj Emaleth tarafından 10 November 2003 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ahaha sad, hemen geliyo, benim de aklımdaydı deminden beri :))) twisted sisters - i wanna rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Ahanda twisted sisterz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bunu da siz anons edin, ben izninizle çıldırıciiim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Hazırollllllllll! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 TEmple of Looooovvvv... BOne efndiye çal ema için demiştim geçen gün bulamadı edemedi... hastasıyız[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 HASTASIYIM ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 *!sakinleşir* bunu da tamaaaamen kendime çalıyorum. normalde pulp hastası diilim ama bu parçayı jarvis kişisi benim için yazmış :)) pulp - she's a lady ...and i just like the way she moves... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 *!kendi elleriyle örmüş olduğu şahane şalına sarılıp dans eder* ehe çokzel örmemiş miyim sunswordcum, sen söyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 kimindi hatırla mıyorum ama I'm a woman diye bi şarkı vardı onu da isteirk [Bu mesaj Berk tarafından 10 November 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bakın bu parçayı yeni nesil placebo'nun zannediyor olabilir, ama aslı budur. çok da nefis bişeydir... the smiths - bigmouth strikes again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bunların bir de how soon is now diye bir şarkıları vardı süfer[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ehe peki :) the smiths - how soon is now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ema bir de depeche mode - personal jesus isterimmm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bence günümüzün nadide kayda değer gruplarından biri bunlar. mp3te bi karışıklık olmuş, adına başka infosuna başka şey yazmışım, idare edin, zaten bütün parçaları iyi :)) karşınızda the white stripes. ben parçanın "seven nation army" olmasını istiyorum ama (karışıklıktan dolayı) başka bişey girerse durdurmıycam :)) en son mtv music awards'da bi kere daha kalbimi çaldılar :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bi bateri bir gitar nelere kadir dimi? baterist meggy di de vokal jason mıydı onu hatırlamıyorum twist hanım bir ara çizmişti bana odamda durur post it halinde hala... felli n love with a girlmiydü şarkı hatırlamıyorum süferdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 depeche mode'u cd'den albüm formatında dinlediğimden (hastasıyız) pek mp3 yok berkçim. sana zaten bi sürü istek çaldığımdan, affını rica ediciim. ben elektronike geçip 2-3 eğlenceli bişey çaldıktan sonra izin istiycem artık sanırım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 peki ema apla *! boynunu büker * ben de yatacağım zaten şimdi, cdnin pişmesini bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 miss kittin - frank sinatra sözlere bilhassa dikiz, buraya yazamam, ayıp olur :PP son ki üç dört... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar