Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 tam kararalım derken men at work ile en bi aydınlık moda girmiş bulunduk. bilmiyorum programımın gerisinde ne güzellikler düşünürüm artık, ama şimdi bööle keyifli 80slerden bi gitmek istedi canım :) *!şizofrenik bir wj profili çizer* buyrun: pixies - where is my mind daha taze bugün threadi vardı nedir ne değildir diye. aha budur efenim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 but he just smiled and just gave a bit of his sandwich. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 fight club izlemek istiyorummmm gökdelen patlatacammmm harhar[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 *!gazı alır* bi de police patlatiim ben size iyisi mi... the police - every breath you take çok tatlı parça, ama sözlere dikkat ederseniz baya hasta. her dakka takip edicem, bööle ense kökünde olucam minvalli laflar var ki, stalking dedikleri aslen bööle bişey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hi geldim kacirmadim dimi gene ? yazilara gore kacmamis ama neyse *!Mevcut Kulaklarini acip Dinlemeye Baslar*[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bunu nda hastasıyım valla,[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 yanlışlıkla biraz romantik bi moda girdik, devam da edebiliriz aslında (feedback verirseniz), ama şimdilik komik bişey çalıveriim ben. bakın bu parça pek komiktir şahsi zannımca: STYX - Mr. Roboto hep beraber söyleyelim: domo arigato mr. roboto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ben prensesime şarkı istiyorum... *! bone a volfiye nanik yapar *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 dikkatinizi cezbetti mi bilmem the police ayrica grubun adi. sting'den de artik adam olmaz, bir `best of nostalji`cikarmadigi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hmmm, bi düşünelim bakalım berk, şööle şahanesinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 valla ben de bi dinleyici olarak polce'in dağılmasından ve sting'in solo çalışmalarından SON DERECE rahatsızım domcum. adam hayatının hatasını yaptı bence, ama bana soran yok :P *!"we all need controoooooooool" diye bağırır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bi tane konsept parça çalıcam izninizle, güne özel :P boomtown rats - i don't like mondays WORK SUX!!! ema fm'de de baya çalardım bunu, ordan dinlemediyseniz buyrun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 en iyi pazartesi sarkisi bence bangles - manic mondaydir.. otesini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ah be şekerim, onu yedeklediğim cd bozulmuş :/ yoksa çalardım valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 berk'ten prensesine gidiyo! kiss - i was made for loving you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bone efendi ses sus bakiim sana da sıra gelicek...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 sıradaki parça için hepinizi evimin bahçesindeki (sanal) havuza davet ediyorum... dire straits - twisting by the pool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 süferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! bu şarkı da şey oldu prensesten sonra berkin hali =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 8 kişi olduk :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 9 kişiyiz twist twist![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 babalardan başlamışken bi de bundan şey edelim :) rolling stones - (can't get no satisfaction) bir klasik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 24e kadar çalmam herhalde, ama en az yarım saat bi saat burdayım gibi görünüyo. sizce de ok ise tabi efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 babalık katsayısını ufaltaraktan gidiyorum: duran duran - new moon on monday sonra biraz elektronikler çalıcam izninizle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Cant Get No Satisfactionn!!! woohooo heheheeeeeeeey! thats what I saaay katılabilir miyim? 10 kasımda çaldıınız şeylere bak vatan sevgisi olmayan insanlar :Ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 süfer ya itiraf ediorum ema apla seni çok sevyorumm höhöö 15 m ist evlenelimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar