Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 melepa, shoutcasti kuriim, ayarlarımı yapiim, yayında oluciim... şööle bi yarım saat sonra... itirazı olan ses versin, o yöne doğru terlik atıciim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 son 5 dakika, son arşiv cdlerimi bilgisayara aliim, bi tek de viski koyiim, gümbür gümbür geliyorum :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 puhaha koptum.. iyi yayınlarr...[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hoppaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 madness - one step beyond ile girdik, hayırlısı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ikinci parçamız dead kennedys - holiday in cambodia ema fm'den yadigar olsun. azıcık feedback verin, ne istersiniz? hazırlık yapamadım, toplantıdan çıkıp ayaamın tozuyla geldim, hafif bir şaşkın ördek modum var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Echo and the bunnymen isterik Rock n coke nostajisi yapalım =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ah be şekerim echo..... albüm olarak var mp3 diil, onu nyerine pixies çalarım birazdan hı? hem daha yeni thread açılmıştı where is my mind için... ama şimdi daha yeni bişey çalmakta fayda var, başlar başlamaz dinozorlarla baymayalım sizi :) guns'n'roses - welcome to the jungle nası? bu da 80s ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 peki o vakit men at workten land down under ya da who cacn it be now istesem çok mu istemiş olurum? isteyenin bi yüzü[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ema ile genc beyinlere muzik zevki icin tuz ruhu programi.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bak o olur, ama şimdi diil :) şimdi biraz tempo arttırmaya karar verdim, metalci gençliğin yüzünü güldüren ema teyze olmak istiyorum azıcık. gerçi bundan kesin onlar da memnun olmaz, çünkü drum machine var işin içinde ama... nine inch nails - head like a hole çalıcam ben, şahane parçadır, tadından yenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 aaa dom gelmiş :))) *!el sallar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 girdigim gibi nine inch nails calmasida acaip bi renk katti hayatima, eglendim birden. *!cevaben el sallar* p.s Turkce'de waves back gibi bir kelimemiz yok mu? [Bu mesaj dom tarafından 10 November 2003 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 industrial olayına girizgah yaptık, hemen çıkmayalım, bi ministry dinleyelim. bu ara çok hastasıyım, bööle sabahları filan kalkıp rüyamda görmüş gibi dinliyorum, bildiiniz gibi diil :) ministry - jesus built my hotrod teeey teeey... bu arada 4 kişi dinliyomuş, el kaldırsın dinleyenler :) p.s. icq'ya kafam girsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bi de rammstein çaliim, daha gürültü yapmıycam :) rammstein - bang bang *!çin çin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 yap derseniz yaparım tabe :P bu arada 7 kişi olduk, reytink reytink... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Hims emaleth ya bi aralar bana bi wumpscut-angel calmisdinda dinleyememistim baska gun demistin o gun bugun olabilirmi acaba?[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 sırada bööle ne idüğü belirsiz, pop desen diil, ind desen hiç diil bi salak grup var. zaten çok kısa sürdü meşhurlukları ama, bu parça iyi :) EMF - unbelievable hafiften gürültüyü keselim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 kobecim ben çaliim çalmasına da o tip müzikler çaldığımızda rating kaybediyoruz fena halde, bööle sonlara doğru çalarım belki hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 industrialla ATP produciton çalışmak bir ayrı hoş oluyormuş.. ben men at work isterimmmm...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 öneri: kararalım mı biraz? bööle damardan? not: en az 3 kişi he demese karartmıycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 tamam ozaman ben bi market yapiyim arada beklicem isallah bu seferde kacirmam ehe =)[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 berkçim seni unutmadım, al sana :))) men at work - down under Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ewt ewt kararalım en koyusundan... plsss[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy Men at workün güzel 2 şarkısından birisi valla, müzik tam çalışmalık sözler anlamsız ama nedense hastasıyım =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar