medievil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Arkadaslar Son Zamanlarda Duydugum daha dogrusu Gordugum bi olay bu Lag Maker die Bir sey Kare Atlatmadan Lag Yapan program Varmis Eger Bileniniz Varsa Adresini Soleyebilirmi Fixlemem Gerekiyor[hline]INANDIGI GIBI YASAMAYAN INSANLAR; YASADIGI HAYATA INANMAYA BASLARLAR. Lord Rude Slader [Dread Masters] Grandmaster Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ANA! rude! *toparlanmaya çalışır* baba bahsettiğin şey başkalarını mı lage sokuyo?[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 AHAH lager :) baglantilari kaldirmayipta laga girenlerin dierlerine attigi laggeri kapat lan seklinde suclamanin ana kaynagi :) roxo geliyorum osiye kredi karti buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 oh sonunda =) kız başıma kaldım sosaria köşelerinde.. karakterlerin kaldığı yerden devam edicek mi? umarım acc. kapanmamıştır. neyse görüşürüs bekliyorum...[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 eh artik eu yerine atlantic teyiz sen gelirsina rtik :) icq ac bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 atlantice gelemiyorum annem kızıyo =([hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar