EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 kapatamıyorum hesabı yaw 1 aylık almıştım adamlar bu ayda para çekmişler sitede hesabı kapatma diye bi seçenekte yok naapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 telefon et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bende öyle yaptım adamalr kıl yalnız yok niye kapatmak istiyosunuz yok ekonomik paket var sanane lan kapat işte neyse hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Geçmiş olsun :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 3 sene evvel iptal ettirdim hesabı. Ama email hala duruyor sömürüyorum aynen =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ben 2 sene önce 1 yıllık aldım. 1 yıl geçti adamlar hala para çekmeye dewam ettiler. kredi kartımı iptal ettirdim. adamlar bu sefer borca soktular eve telefon açmaya başladılar. benim üyeliğim 3 ay önce bitmişti dedim. Borcunuz var ödeyin kapatalım dediler. ödedim gene kapamadılar. bende en sonunda arkadaşıma sattım. çünkü kapamıyo şerefsizler[hline]www.gencdizayn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar