EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 kapatamıyorum hesabı yaw 1 aylık almıştım adamlar bu ayda para çekmişler sitede hesabı kapatma diye bi seçenekte yok naapmak lazım
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bende öyle yaptım adamalr kıl yalnız yok niye kapatmak istiyosunuz yok ekonomik paket var sanane lan kapat işte neyse hallettim
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Geçmiş olsun :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 3 sene evvel iptal ettirdim hesabı. Ama email hala duruyor sömürüyorum aynen =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Mydonose Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ben 2 sene önce 1 yıllık aldım. 1 yıl geçti adamlar hala para çekmeye dewam ettiler. kredi kartımı iptal ettirdim. adamlar bu sefer borca soktular eve telefon açmaya başladılar. benim üyeliğim 3 ay önce bitmişti dedim. Borcunuz var ödeyin kapatalım dediler. ödedim gene kapamadılar. bende en sonunda arkadaşıma sattım. çünkü kapamıyo şerefsizler[hline]www.gencdizayn.com
Öne çıkan mesajlar