behran Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 2 pc yi bağladık xp de ama devamlı network cable is unplug diyo ne ağ gördü ne bşiyi napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 taam çözdüm[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 sorun bende de oldu up ! behran nasıl çözdun hocam ?[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 up ! acil lazım cozumu[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ben,m network kartı sapttı ondan öle oldu xp de iki pcyi bağlamak kolay kabloları bağlayın yeter klasöerleri share ederseniz paylaşımda olur[hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ethernetler saglam gibi (ayrı ayrı kablo modemler calısıolar) kablonun dizilimi dogru ama windowslar ag kablosunun takılı olmadığı konusunda iddialı .. yine en mantıklısı kabloda sorun olması ama bu da denenen 2. kabloydu vs. baydım oraktım zaten bu işleri alırsak gazı başka zamana[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 cross kablo kullanıyorsunuz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 abi daha 15 dk evvel ethernetleri kabloyu aldık geldik ama ethernet kartını yukleyemiorum sorun cıkarıo surekli ne oldugunu anlamıyorum acil bi yardım etsenizzz :([hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar