DarkLegion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 -Resme Dair- Biraz Kayboldum Anilarda Elim Kalemi buldu Çizgileri Vurdum Yalandi herşey aslında Cizgilerdeki Gerçekler dışında Bir Yilandı İnsanlar Yalan Zehirleriydi Zehirlediler Aşklari,Sevgileri,Sevenleri Bir Kalem Hayat Yazmayi Bilene bir satir idi BİR KARTAL GİBİ GÖRMEKTİ ÖMÜR BİRAZ YUKARDAN OLSADA VAKTİ GELDİMİ YERDEKİ YILANI ÖLDÜRE BİLMEKTİ !!! D.d. Y.K.[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 öldürebilmekti birleşik yazılır. onun dışında güzel bir çalışma olmuş..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar