Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 altta önermek yazıo oraya basıorum önerilmiştir dio ama bulamadım şarkıyı eklemeyi[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 sarkiyi yollayacagin grubun sayfasina git - "see all songs" - "submit hede's new lyrics" sarki adi, sozu ekle yolla album icin: grup sayfasi - submit hede's new album - doldur yolla O senin "Where's my mind?"i yolladigin request hedesi istedigin grup database'de yoksa o grubun db'ye eklenmesi icin istek yollamaya yario... Dikkat edersen "Request a new... artist/band" yaziyor orda[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 daha kolay bi yol bulmuştum bende saol yinede winampten çalıorum şarkıyı eer yoksa sözleri direk yazıorum winampte lyricz accesi var paticiğin ordan daha kolay oluyo teşekkür ederim[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar