Akira Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 evt once keeper actım sonra doc trox la ama keeperin ekran goruntusuyle ıkısı cok farklı keeperınkı cok guzel pıngı flam devamlı gosteriyor menuler cok duzenlı ve fazla yer tutmuyo doc da ıse kanımca keepera gore rezalet neden boyle benmı bir seyi yanlıs yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 herhalde skin ler gitti nasıl degisir bu ben ping numarasını devemlı gosteren (yesil ısıklı ) olan ekrandan istiyoruyorum o cok guzeldi nerden indirirm help pls ao nun oficial sayfasında bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 f10 dan "GUI" ilgili bi secenek bulup onu deistirmen gerekior[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bu secenekde gui yok cıldıracam eskı skınlerımı ıstıyorum bu ping ayarı olmıyan skın cok kotu yardım edın nasıl eski skine donecen yeniden install edıyorum anca oyle ama ıkı uc kereden sonra bu acaıp kotu skıne donuyo ne olduysa anlamadım yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 f10>misc.>use new control panel re-log.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar