swiftbew Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bi sitesi var tüm sayfaları bana lazım tek tek canım çıkıo bi sürü de linki var hepsini toptan çekmek istiom eski mesajları arattım teleport pro dio programdan bahsedilio ama o da paralı acaba bildiğiniz beleş bi program var mı yada 30 günlük felan da olur[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Teleport Pro en kullanışlısı, istersen sırf resim dosyalarını, video dosyalarını, istersen herşeyi bodozlama, istersen sitedeki aynı filing'e göre felan süper özellikleri var. Başka tavsiye edilcek iyi bi program bilmiyorum ama download.com a bak bi sürü program var yani bu işlevi gören..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 flashget in "download all by flasget" diye bi seçeneği var ama sanırım sen offline browsing niyetindesin bütün dosyaları aynı klasörde toplarsan belki olur. ben hiç denemedim ama sen bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar