regulus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 1.dünya savaşı sonrası almanyada görülen hiperenflayon varya okulda enflasyonla ilgili bir yazıda bundan bahsetmiştim hoca tutturdu kaynak göster diye bir arandım bulamadım.sizin bildiğiniz bir site var mı?çok ayrıntılı olması gerekmez sadece biraz bahsetsin yeter... not:konu tarih ile ilgili değil,ekomomi ve ödevle ilgili yani "konu dışı" gibi göründü bana[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 http://www.midcoast.com/~gillespi/inflate.htm[hline]icq:3500388 Champions League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hah iyiymiş bu sağol birader[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar