Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bugün 5 saattir uğraşıyorum..Bitirmek için pencereleri falan baştan savma yaptım. Hiç benzemiyo aslında ama bu gazetede resmini gördüğüm citroen C2 1.6 VTR 'nin modeli :) Ahanda wireframe karizma görüntü: Ve bu da yeni modelin tanıtım videosu :)[Bu mesaj Dygrogrand tarafından 08 November 2003 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 güzelmiş. nedir bu 3d max falanmı.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 evet[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Hakkaten şu an alakası yokmuş :lol: hadi göriim yap güsel bişeyler[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 videoda uzaktan biraz andırıyo aslında :P (wireframe ile alakası olmadığı ise kesin tabii ki )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bence bu kaputuna fil oturmuş bi fiat doblo ya da ford transit :)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ehe :) artık kaplama olayını da öğrendim baya bi sonraki modelimde artık bişeylere benzetirim kusura bakmayın .P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ben buldum ne olduğunu. hani varya ford reklamı bi tane elemanlar böyle bir sürü kişi ellerinde koca koca çekiçler böyle bi metal kütlesine vuruyolar. sonra şekilleniyo bunlar vurdukça aynen böyle bu şekildeki gibi bi araba haline dönüşüyodu. işte tam o na benzio.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: BonePART, 10 November 2003 03:02 tarihinde demiş ki: ne bu kamyonet mi yoksa kangoo tarzı bişi mi[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim :) kangoo tarzi birsey[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Numb, 10 November 2003 03:08 tarihinde demiş ki: ben buldum ne olduğunu. hani varya ford reklamı bi tane elemanlar böyle bir sürü kişi ellerinde koca koca çekiçler böyle bi metal kütlesine vuruyolar. sonra şekilleniyo bunlar vurdukça aynen böyle bu şekildeki gibi bi araba haline dönüşüyodu. işte tam o na benzio.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. ben de ilk bitirince aynen oyle dusunmutum :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar