Enginar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Su anda onlinelar ve 165 ping alıyorum.Eclipse'de 250 ping alıyordum.Chimaera'da tanju isimli bi smuggler açtım.Oynayan yada oynamayı düşünen arkadaşlar beni listenize ekleyin ltf.Oyunun başlarının ne kadar sıkıcı oldugu hatırlarsınız. :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ben de Nuriye isimli bir dansci acayim bari sikidek sikidek oynarim karsinizda ehuahah[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 hö,avrupa serverlarına bizdeki swg le girliyomu?[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: elesso, 09 November 2003 17:38 tarihinde demiş ki: hö,avrupa serverlarına bizdeki swg le girliyomu?[hline]Eclipse:Eive Ikeste Girilebiliyor.. Ama size tavsiye FarStar da karakter açmanızı öneririm, çünkü eclipse ve bazı serverdaki avrupa ülkelerinden giren oyuncular FarStar da karakter açıyor ve şu an FarStar serverı Kettemoor serverından kalabalık.. :D[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 kettemoor kalabalık bir server değilki zaten ?[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 eclipseden surekli 256 ping aliyorum ve hicbir sorunum olmuyor. ustelik en kalabalik server de burasi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 chimera en iyisi bende actim da bilmiorum kasar miyim die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar