WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 1 2 gündür internetiniz nasıl özellikle suadiye utv li olanlar devamlı düzelip yavaşlıyo bi acayipleşti sizin nasıl genel bişimi war yoksa bendemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ben kazaskerden bağlanıyorum ultratv ile ama son zamanlarda hiç bi sorun yok bence bi telefon etsen iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 puf yarına ederim artık yine uğraştıırcaklar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bende o yakınlardan bağlanıyorum. bi değişiklik yok, hala yavaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar