Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ul ettiğim bütün dosyalar jpg omlakla birlikte bana verilen wrong type msgı beni çileden çıkarmaktadır resim upload edemiyorum yaf pimpsare gibi basit bişi daha yokmu bu dünyada resim koyamıorum siteye böhüüü[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Ya Aynı Sorun bende var olmuyo abi kafayı yiicem ya. Nedendir bu niye olmuyo ya JPG oldugu halde nası Wrong File Type der ya?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 http://upload.dagger.gen.tr Bu mudur? Budur![hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 eywallah dagger oldu valla.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar