gellidus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Sayın paticikler... :D Uzun bir sakatlık döneminden sonra Buzhokeyine başlayacağım ama türkiyede ne yazıkki ayağıma göre paten bulamıyorum. Yurt dışından getirtmem gerekiyor. Netten araştırdım ama en büyük 12.5 numara bulabildim. Bir miktar daha araştırdıktan sonra her markanın kalıbının farklı olduğunu öğrendim... Şimdi biliyorumki burda buzhokeyi oynayan yoktu ama birçok inline ci vardır diye dusunuyorum. Sizden istediğim giydiğiniz patenin markası, numarası ve normal ayakkabı numaranızı yazmanız bu sayede alacağım patenin elimde patlama riski azalır diye düşünüyorum. Tabi gözünüze çarpan 48+ numara buzhokeyi pateni bulursanız beni haberdar ederseniz çok sevinirim... edit:numaralar 35 ten mi başlıyor 33 tenmi yani 12 numara olan bir paten burda 45 numaramı 47 numaramı? [Bu mesaj homoid tarafından 09 November 2003 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Raidere sorun[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 buzhokeyci yok deyince ayıp ettin :D valla benimki 41 mi 42 mi ne. normalde 40-41 giyiyorum yakın yani birbirine. kalıp oalrak ne markası diceksen nike ama sen nasıl istersin ne istersin bilmem. ben bi de bizim buz hokeyi hocasına sorıym seni haberdar ederim. Bu arada inline oynayan varsa yapalım bi kapışma yaf..cevkli olur[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bende buzhokeyciyim bu arada =P antalyanın takımındayım ama buz olmadıgı icin dagıldı gibi bisi tabi yeni olimpik buz shası acılcak tekrar baslicam ben normal ayakkabı numarası olarak 40 giyiyorum buz pateni 9.5 ne kadar yardimi olur bilemem[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 paticikte paten kayan varmı ? gibi bi soruya cevap bulmak gerekiyor bence :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 12.5 olur ayağına.. ayak numaran kaç ki?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ayak numaram 48 fln olduğunu düşünüyorum ama geçen sene puck gelmesi sonucu ayağımın yarısı :D kırıldı (5 parmak birden) Şimdi parmak uçlarımın deymemesi lazım buruna o yüzden buyuk arıyorum kaleci pateni arıyorum umarım bulucam aehuae shapshal:Ankara Ted de oynuyorum demiştin.Neden gelmedin izmite 8 kişi maça çıktılar :) tunca:Sizin takımdan Yeliz şimdi bizde oynuyor belki hatırlarsın aehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ehe nie hatırlamiyim selam sölersin gorunce[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar