Selocan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 kablonetin tarifeleri değişti mi ? sitesinde baktım bulamadım kaç hızlı baklantı ne kdr diye. 128k kablo ile bağlanıyorum ve eylül ayı için gelen faturada internet ücerti olarak 108 milyon gibi bir sayı var ekim için olan faturada ise 26 milyon internet bağlantı ücreti 70 milyon da internet aylık ücret yazıyor. telekoma gidecem ama herzaman olduğu gibi ilgilenilmeyecek.. oofff bi düşüncesi ya da önerisi olan var mı ? :| :|[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bazen bikaç ayın faturasını beraber yolladıkları oluyo.. öyle olabilir seninki diilse de aç telefon sor[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ya her ay düzenli geliyo bir kaç ayın faturası olamaz ayrıca fizban sağol baktım ordan bu durumda eylul ayında benim bağlantı hızımın 256k olması gerekiyomuş yani aldıkları para onu gösteriyo. yarın arka da sözüm vardı ama off. inşallah yarın gittiğimde tatmin edici bir şeyler olur :hrr: :hrr: :hrr:[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ya iyi de bakım ne alaka ki yani bu yıllık olarak alınan sabit bir şey midir nedir bakım fln söz konusu olmadı çünkü kablo aldığımdan beri[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 dua edin ki sizin kablo çalisiyor.. benimki 3 gündür çalismiyordu, yeni basladi çalismaya.. aktif kablo sucks ever![hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 nerden para bulcak larını bilemiolar otlaniolar işte.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar