Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Şimdi ben bendeki DCR-TRV245E Sony kamerayı bilgisayarıma takıyorum ama onu tanımıyor doğal olarak.(Usb kablosuyla takınca)... Bilgisayarın onu tanıması için driver benzeri bir şey mi yüklemem gerekiyor, gerekiyorsa nerden bulabilirim/download edebilirim? Biri bana yardımcı olabilir mi lütfen? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Yani kameraların bilgisayardan tanınması için bir driver falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 kamera ile birlikte bi driver cd si gelmiş olması lazım. eğer cd sende yoksa kamera hangi markaysa sitesine falan bakıp araştırmanlazım. normalde kamerayı usb den bağlayınca (sürücüleri yuklemeden) taşınabilir harddisk (mass storage) olarak görmesi lazım ama webcam olarak fln kullanmak istiyorsan sürücüleri bulman şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 kameraya bagli eger hic bir sekilde bir device okumamissa takip cikar gene yoksa sorun labilir, ama okumaya devam et sen sitesine gir tam modeliyle falan bolumune gir driverlarini indir yukle, driverlarinia ama software ini degil sonra restart at, bi daha tak gene okumuyosa restart at ama bu sefer kamera bagli olsun usb den, basladiginda yeni device okudum der buyk ihtimal.[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 kameranin menulerinde usb streaming diye birsey var onu aciyorsun, usb den bagliyorsun, hop sony camera diye taniyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar