shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Yarın kitap sınavı var ve ben kitabımı alamadım özeti de hiçbiyerde yok. Sizce ne yapmalıyım? kitabın adı kirpi , yazarı sulhi dölek. Bilen varsa yazabilir mi veya ne yapmalıyım yardım lütfen ya off[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 sınava gırme[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 iyide gitmiyince daha sonra sınav yapıo kadın...gerçi o zamana kadar belki kitabı okurum ama yarın başka önemli büyük bi sınav daha var!!! ayrıca annemi kandırma durumu..[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 hocana durumu anlat ama lısede ısen butun hocalar hınclarını ogrencılerınden cıkardıkları ıcın ısın zor sıfır aldın sanırım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Tamam da yapsaydın yane[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 direk sıfırı basıo o zaman... arkadaşlar anlatabilir belki ama ne kadar sağlam olduu bilinmez![hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 gitme okula yada çık git kitabı al geceye kadar en az 100 sayfa okursun[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Evladım bi sıfırdan kim ölmüş yaa Mesela benim hafta sayısı x haftadaki ders sayısı na yakın 0 ım var... Bi bedenden almıoz falan ordan kurtarıyorum. Resimden bile 0 ım var çünkü resim dersinde italyanca sanat tarihi görüyoruz :)[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen [Bu mesaj Wulfgar tarafından 09 November 2003 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 0 almak dünyanın sonu değildir. Bakınız, ben haala hayattayım ve mutluyum[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ehuehueheh bu arada kitabı bulamadım hiçbiyerde[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 sen yinede onlara uyma iyi şey diil 0 almak yanı almamak için elinden gelenı yap yarın sabah arkadaşlarından kitabın özetini fln iste böle gelişigüzel anlatsınlar sana bi en azından belki 30 fln alırsın :p kurtarılması kolay bi not al :p[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ben de öle yapmayı planlıyorum zati neyse yinede saolun..yardımlara hala açığım ama :D[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Zamanında biz de kitaplarla ilgili kompozisyon sınavları olurduk. Bi keresinde ondan bundan duyduklarımla sınıfta en yüksek notu almıştım. Zaten hocalar ne anlattığına değil nasıl anlattığına bakıyor, özellikle edebiyat hocaları.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar