Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Off kitap!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın kitap sınavı var ve ben kitabımı alamadım özeti de hiçbiyerde yok. Sizce ne yapmalıyım?

kitabın adı kirpi , yazarı sulhi dölek. Bilen varsa yazabilir mi veya ne yapmalıyım yardım lütfen ya off[hline]MeTallica
bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım!
Mesaj tarihi:
iyide gitmiyince daha sonra sınav yapıo kadın...gerçi o zamana kadar belki kitabı okurum ama yarın başka önemli büyük bi sınav daha var!!! ayrıca annemi kandırma durumu..[hline]MeTallica
bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım!
Mesaj tarihi:
hocana durumu anlat ama lısede ısen butun hocalar hınclarını ogrencılerınden cıkardıkları ıcın ısın zor sıfır aldın sanırım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
Mesaj tarihi:
Evladım bi sıfırdan kim ölmüş yaa

Mesela benim hafta sayısı x haftadaki ders sayısı na yakın 0 ım var...
Bi bedenden almıoz falan ordan kurtarıyorum.
Resimden bile 0 ım var çünkü resim dersinde italyanca sanat tarihi görüyoruz :)[hline]Avatar the Fallen
Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim
Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki:
Aket İlerde Butterfly yiyecen

[Bu mesaj Wulfgar tarafından 09 November 2003 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sen yinede onlara uyma
iyi şey diil 0 almak
yanı almamak için elinden gelenı yap
yarın sabah arkadaşlarından kitabın özetini fln iste böle gelişigüzel anlatsınlar sana bi
en azından belki 30 fln alırsın :p
kurtarılması kolay bi not al :p[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Mesaj tarihi:
Zamanında biz de kitaplarla ilgili kompozisyon sınavları olurduk. Bi keresinde ondan bundan duyduklarımla sınıfta en yüksek notu almıştım. Zaten hocalar ne anlattığına değil nasıl anlattığına bakıyor, özellikle edebiyat hocaları.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
  • Yeni Oluştur...