Anason Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 selamlar tekrar bedava aos accontu linkiyle karşınızdayım ;) http://gigex.com/gp/url.asp?PackageId=0054000025&action=completed bu seferki ip tabanlı.yani aynı ip ye aynı code u veriyor.code u aldıktan sonra uo.com dan account management bölümünden 'new account' linkinden hesabınızı açtırıyorsunuz.accountta 15 gün oynama süresi var ondan sonra eğer devam etmek istiyorsanız para ödemek zorundasınız.hsap açtırma süresinde kredi kartınızı vermek zorunda değilsiniz. [Bu mesaj Anason tarafından 30 August 2003 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Çok iyi yahu girdim :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bu daha süper hah her reconnectte 1 reg code alıcam demektir :P öbürü için bi sürü mail hesabı açmak zorunda falan kalmıştım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 [hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bende başladım diyosun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 5 günlük girdim.Ayrıca bence artık OSI'ye para verilmez bu kadar nefis MMORPGler varken :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 gule gule sana ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 o zaman ou x odyssey geldiğindede seni buralarada görmemek umuduyla[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Vakit ve Sabır gibi niteliklere sahip olanlar pm yoluyla yada burdan bana nasıl quest alınır,yapılır öğretebilirmi?[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 yaw osının reg keyı yazdıgım yerı nerdeydı www.ultima-register.com muydu ultima-registeration muydu neydı yaw bı alıyım bende blocklu accı actırmam mmporglar warken[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 registration olarak degistir orayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Riruix Fevaxium diye bi paladin actim apprentice hala benle takilmak isteyen varsa özel mesaj atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bide paladin buyulerinin ne ise yaradigina bakabilecegim bi site varmi[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 uo.stratics in paladin forumuna bakabilirsin.türkçe bi yazıda oluşum aşamasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 sindi ben acc aldim nasi gircem ......bide sunu sorim aos olmadan oynaya bilir miyim? yanitlarsaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 önce www.ultima-registration.com'a giriyorsun ve New Acct seçeneği ile kayıt oluyorsun.aos olmadan oynayabilirsin fakat malas a giremezsin.eğer lbr değilse cd in ilshenar a da giremezsin 2d iken.Sonra sonra yeni yaratık dizaynları var onları göremezsin.Eski yaratıkların bazılarının da dizaynları değişti onları da eski halinde görürsün gibi... ha bide ev dizayn edemezsin sanırım.Bundan pek emin değilim.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes-Magus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ya ben account tu aldım ne zmana bu onaylanır active lur hemen bi?[hline]Necropolis GM 111011001100110 Kan bıçakta kalır ama Büyü kana karışır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Yarım saat içinde olması lazım[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 aos'u bi yerden download etmek mumkunmu?[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Beyler ben de yeni acc açtım.. ancak yarım saati geçtiği halde hala active olmadı.. Böyle bir srunla karşılaşan var mı daha önce. Kredi kartı numaramı filan da verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bu uo sunucularına nasıl baglanabılırız bır arkadastan detaylı bılgı rıca edıyorum oyunu yeni kurdum bir suru patch dosyası yükleniyor bu uzun surermı bır de onu sorucaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 aldığın code'u www.uo.com sayfasından Create Acct diyerek aktifleştiriyorsun yani kendi account unu açıyorsun.daha sonra ultima online:Age of shadows cd sini kurup desktopdaki kısayola çift tıklıyorsun ve belli bir süre patch bekliyorsun.Patch işlemi tabiki internet bağlantına göre değişir fakat Age of Shadows cd si kullanıyor isen bu kısa bir süredir.Diğer ultima online cd lerinde uzunca bir süre bekleyebilirsin.Ayrıca 'ben hata ettim daha önce free shard da oynadım buda login.cfg dosyamı değiştirdi' diyorsan login.cfg nin orjinal içeriği şu şekilde ; ;Loginservers for Ultima Online ;Do not edit this file or patching will fail! Always save a backup. LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7776 LoginServer=login.owo.com,7776[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Acct uo sayfasından aktif gözüküyor fakat girmeye çalıştığımda yanlış şifre hatası veriyor neden dir acaba yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 evet aos gerekli oyunu yükledikten sonra gerisi geliyor acc aldıysan başka sorunla karşılaşmazsın[hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Your Ultima registration code is 3B6P-G53V-OZNB-7WQD. Write it down. bu nedemek ?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'ya Gider Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar