Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 saat 01.30 gibi başlayıp 05.10 civarıda sona erecek :) www.ntvmsnbc.com/news/242558.asp?0m=L12X[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 tam tutulma saat 03:04 gibi olacakmış[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Eger yagmur yagmazsa ve fazla uykum yoksa catiya cikar teleskop + kamera ile bi kac resim cekerim baya blur ciksa da resimler elimden geldiince iyi cekmeye kasiyorum ornek: [hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 iyi o zaman bu gece sabahçıyız. :-D izlemek gerek bu tür olayları.[hline]İşte beni herkesten farklı kılan bu... Kibir!! Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ana ay tutulmasında nassı resim çekiosun ya ay tutulmasında ayın görünmemesi lazım deil mi bu arada resim noş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 volfied nerden ve ne kadara aldın teleskopu ya?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 cidden ne kadara aldın?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Her tür Teleskop satılır !! Teleskopcu geldi hanımm! :-D[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 abi sana öğghh desem olmucak!! sana grrr yapsam kendi dişlerime yazık olcak. lol desem komikmiş gibi olcak. en güzeli yorum yapmamak :-D Not: Bu yorum yapılmamış hali :) zuahua!![hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Teleskop var bende çok güzel gösteriyor altlıkda var:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 chemical sende olmayan bir şey varmı ? onu yaz sen :-D[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hayvanseverlerin tepkisini niye ceksin.!! ayımı vuruo. Ayı vuruyo :-D nihohoho!! :-D[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Sniperda var:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 euheuheue!!. sniper de var olmayan dedim. hocam olmayanların listesini dök :-D[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 amacordcum sakin, düzgün, seviyeli konuşmayı öğrenince benim topiclerime beklerim seni :) ama full geyik yapacaksan başka yerde pls.garbage var. hade bye[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ya pardon!! ama hakikaten beni bu şekilde nasıl eleştirebildin bravo. Yani düzgün seviyeli felam demişsin. şok edici bir cvp aldım. üstelik daha beni tanımıyorsun bile. geyik konusuna gelince herzaman geyik yapmıyorum ama acılan topiclerde genelde geyik yapılacak topicler. ama sen topiclerinde benim olmamı istemiyorsan şahsi bir kıllıksa saygı duyarım. byes.[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Yağmur var görünür inşallah.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ay tutulmasında dünya güneşle ayın arasına girmio muydu? nası ay net görünür ki ozmn??[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 o güneş tutulması için nukemcim ciğerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 *!Sabırla volfied ın mesajını bekler.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 valla dun eve 10:36 da geldim aksam gelmeden once bi aciklik vardir erenkoy de doggy nin evinin onunde tam, ordan gecerken baktim sirf bulut zaten cati da islaktir dedim cikmaya usendim bu arada bendeki teleskop ahim sahim bisi deil, zamaninda yapi kredinin puan katalogundan almistik 300 milyon a mi ne elektronik bi olayi yok ben benim capon icadi ni (ilk bomontiye gelenler hatirllarla) lense dayayaiup cekiyorum genelde ilk mesaji okumayanlar nasil da belli oluyolar ne yazilmis orda, ay tutulurken kirmizi bi cember olusturacak bu nedenle cikipr esim cekecektim. Gerci daha once de ayni goruntuyu tutulma olamdan az cok aynisini ykaalamistim, ama fotoorfini cekmemistim, kamerayi almaa indiimde coktan gitmisti ay yagmur yagmadigi bulut olmadigi bir gun cikarim duzgunr esim cektikce koyarim buraya merak etmeyin siz. de artik sonbahar kis geldi bulut dolu gokyuzu[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Kamerayı lensden biraz uzak tutmayı dene belki net çeker[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 once yagmur yagmasinda boole cuma cumartesi geceleri oncesi ve sirasinda da rahatca cikip kuru zeminde rahatca uzanip cekim yapiyim (genelde yere yatiyorum, teleskopu alcaltiyorum, altinda yapiyorum yapacagimi, sabit durmak icin malumunuz sag el titrer benim surekli[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar