Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu gece Ay Tutulması var:

Norak

Öne çıkan mesajlar

abi sana öğghh desem olmucak!! sana grrr yapsam kendi dişlerime yazık olcak. lol desem komikmiş gibi olcak. en güzeli yorum yapmamak :-D

Not: Bu yorum yapılmamış hali :) zuahua!![hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver.
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya pardon!! ama hakikaten beni bu şekilde nasıl eleştirebildin bravo. Yani düzgün seviyeli felam demişsin. şok edici bir cvp aldım. üstelik daha beni tanımıyorsun bile. geyik konusuna gelince herzaman geyik yapmıyorum ama acılan topiclerde genelde geyik yapılacak topicler. ama sen topiclerinde benim olmamı istemiyorsan şahsi bir kıllıksa saygı duyarım. byes.[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver.
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

valla dun eve 10:36 da geldim aksam
gelmeden once bi aciklik vardir erenkoy de doggy nin evinin onunde tam, ordan gecerken baktim
sirf bulut
zaten cati da islaktir dedim
cikmaya usendim
bu arada
bendeki teleskop ahim sahim bisi deil, zamaninda yapi kredinin puan katalogundan almistik 300 milyon a mi ne

elektronik bi olayi yok
ben benim capon icadi ni (ilk bomontiye gelenler hatirllarla) lense dayayaiup cekiyorum genelde

ilk mesaji okumayanlar nasil da belli oluyolar
ne yazilmis orda, ay tutulurken kirmizi bi cember olusturacak
bu nedenle cikipr esim cekecektim.

Gerci daha once de ayni goruntuyu tutulma olamdan az cok aynisini ykaalamistim, ama fotoorfini cekmemistim, kamerayi almaa indiimde coktan gitmisti ay

yagmur yagmadigi bulut olmadigi bir gun cikarim duzgunr esim cektikce koyarim buraya merak etmeyin siz. de artik sonbahar kis geldi bulut dolu gokyuzu[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying
Sosyal ağlarda paylaş

once yagmur yagmasinda boole cuma cumartesi geceleri oncesi ve sirasinda da
rahatca cikip kuru zeminde rahatca uzanip cekim yapiyim (genelde yere yatiyorum, teleskopu alcaltiyorum, altinda yapiyorum yapacagimi, sabit durmak icin
malumunuz sag el titrer benim surekli[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...