Apex Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 cogu galatasarayli ve fenerbahceli icin ezeli rakibinden tarihi fark yemesi oldukca fazla onemlidir. sampiyonluk onemli degil demedim zaten , tabii ki onemli ve sene sonunda galatasaray sampiyon olunca ''6 tane yedi ama sampiyon oldu'' demez kimse , helal olsun adamlar sampiyon oldu der . yani sampiyonluklar tabii ki onemli meph boyle mac skorlarindan. ancak bursa'nin size 5 atmasi ile fenerbahce'nin atmasi arasinda da cok buyuk farkliliklar vardir , bundan sonrada oyle olacaktir. fenerbahce-galatasaray maci dunyanin en onemli 3. derbysi olduguna gore eminim ki bir onemi vardir ve o maclarin skorlarinin da ayri bir anlami vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Mephisto_, 06 Mart 2003 18:33 tarihinde demiş ki: ya 6-0'la 1-0'ın bir farkı yok fener ile puanlarımız eşit olmadığı sürece[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Kendı dedıgıne kendın ınan once, kendınızı kandırmayın fark yokmus pehhhh hadı be sende...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Mephisto_, 06 Mart 2003 19:16 tarihinde demiş ki: acikcasi benim icin[kendimden bahsediyorum] bir takımın kazandığı şampiyonluk sayısı çok daha önemli yaptığı herhangi bir maçtan geçen sene bursadan 5 yedik ama şampiyon bizdik, hangisi daha fazla konuşuldu sezon sonunda ? eğer şampiyonluk kupasını bu maçlara göre verselerdi belki bir önemi olabilirdi ama şu sistemde kocaeliye yenilmemizle fenere yenilmemiz arasında hiçbir fark göremiyorum[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me hı hı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 simdi kabul edelim 6-0 la 1-0 arasında cooook fark var ha ama sampiyonluk mu önemli derbi macı mı derseniz sampiyonluk cook daha önemli. ama 2003 sampiyonu da hatırlancak 6-0 da hatırlancak. gerci ikisi de ilerde unutulur eheh ben hic fenerlilere 7 diyen gsli görmedim. gecmis gecmiste kalıo demek ki :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 raider zictin ha simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 eauhe noldu niye yannıs bisi mi söledim :P[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 7'yi ne diye hatirlatirsin ki olm :) neyse , evet sampiyonluklar daha onemldir ancak bu tip maclar unutlmaz , insanlar bir bursa'nin gsye 5 attigi maci birgun unutur ama fenerden 6 yedigi maci her zaman birileri hatirlatacaktir . anlatmak istedigim budur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: -Apex-, 06 Mart 2003 19:46 tarihinde demiş ki: raider zictin ha simdi :) bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 öyle ama 6 , 7 den daha cok hatırlanır bunu da belirtiim bari :) cünkü eski futbolla bugünün futbolu aynı degil aralarında coooooooook fark var eheh oldu mu apex :) bu arada ciddiyim söyledigimde :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ok affedildin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Hulk, 06 Mart 2003 19:37 tarihinde demiş ki: said: Mephisto_, 06 Mart 2003 18:33 tarihinde demiş ki: ya 6-0'la 1-0'ın bir farkı yok fener ile puanlarımız eşit olmadığı sürece[hline] Kendı dedıgıne kendın ınan once, kendınızı kandırmayın fark yokmus pehhhh hadı be sende...[hline] şampiyonluk konusunda hiçbir farkı yok[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 1500 fenerli olucakmış stad da[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 nası oyuncak mı bu eheh bi öle bi böle birileri bi karar versin artık :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 kimse ayırmıyor yeri, fenerbahçe taraftarı almış ve bir şekilde toparlanıp olucakmış stadda kimse yer ayırmadı büyük ihtimal 20 bin kişi arasında sosis olucaklar ama nede olsa bir maç hayatlarından daha önemli değil mi ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 insallah %50 uygulamasına en azından kale arkası verme uygulamasına baslanır türkiyede ki baslanmaması cok sacma[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 merak etmesin hiçbir 6s li biz cumartesi günü orda olucaz ve muhtemelen toplanıp fb formalarını çıkarıcaz 6s taraftarı o bıçakları kasaplara geri versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Mephisto_, 06 Mart 2003 21:06 tarihinde demiş ki: kimse ayırmıyor yeri, fenerbahçe taraftarı almış ve bir şekilde toparlanıp olucakmış stadda kimse yer ayırmadı büyük ihtimal 20 bin kişi arasında sosis olucaklar ama nede olsa bir maç hayatlarından daha önemli değil mi ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me 20 bın kısıyede yedırecekler o sosılerı,alısıksındır zaten sosıslı yemeye sen.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 simofle kurduğun cümlelerde hernekadar birşey ima etmeye çalışsan da cevap verirken sakin yazıcam orda sosisli derken birşey ima etmek istememiştim, nasıl okursan öyle anlarsın normalde yer ayırtıldığı zaman polis önlemleri vs. daha fazla olurdu ama polis önlemleri alınmazsa ve 1500 fenerli çıkarsa orda ortaya ozaman işte "ölmeye geldik" diyen fenerliler muradına erer[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 13500 polis olucak stadda saat 6 dan itibaren ama şöyle bi olay var biz stada giricez sivil olarak sonra formaları kaşkolları çıkarıcaz ve direk atılıcaz staddan öyle denildi zaten fb taraftarı içerde olmicak diye biz soyunduktan sonra hemen çıkarılıcaz ama takımımız bizim orda olduğumuuz bilsin o bize yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Bamya, 05 Mart 2003 23:46 tarihinde demiş ki: Fatos Terım'ın kadınlar gununu kutlamak ıcın sabırsızlanıyoruzzzzz.gelsın su 8 marttttttttt[hline]*{@}^o^{@}* Son kez sölüyorum ya ağzınızı denk alın yada burda olmayan şahıslara hakaret etmek sebestse bizde çok güzel hakaret ederiz BAMYA ŞEYLİ NE OLUCAK SEN KADINLIK GÜNÜNÜ ÖNCE AMELİYATLA KUTLA BELKİ BÜYÜR.... [ Bu konuda daha önce bölüm yetkililerine yazı yazdım yeter bıktım herkese anladığı dilden bu forumlarda en son benide sinir edip ağzımı bozdurdunuz yaaa ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 okadar polis olucağına sevindim, inşallah bir olay çıkmadan çıkartılırsınız yada maçı izlersiniz[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Simofle, 06 Mart 2003 21:59 tarihinde demiş ki: said: Mephisto_, 06 Mart 2003 21:06 tarihinde demiş ki: kimse ayırmıyor yeri, fenerbahçe taraftarı almış ve bir şekilde toparlanıp olucakmış stadda kimse yer ayırmadı büyük ihtimal 20 bin kişi arasında sosis olucaklar ama nede olsa bir maç hayatlarından daha önemli değil mi ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me 20 bın kısıyede yedırecekler o sosılerı,alısıksındır zaten sosıslı yemeye sen.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- O sosislileri otur doyumsuz bir şekilde kendin ye sen alışıksındır sosisli yemeye nasıl olsa... biri bamya , biri sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Szasstam, 06 Mart 2003 22:17 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 06 Mart 2003 21:59 tarihinde demiş ki: said: Mephisto_, 06 Mart 2003 21:06 tarihinde demiş ki: kimse ayırmıyor yeri, fenerbahçe taraftarı almış ve bir şekilde toparlanıp olucakmış stadda kimse yer ayırmadı büyük ihtimal 20 bin kişi arasında sosis olucaklar ama nede olsa bir maç hayatlarından daha önemli değil mi ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me 20 bın kısıyede yedırecekler o sosılerı,alısıksındır zaten sosıslı yemeye sen.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- O sosislileri otur doyumsuz bir şekilde kendin ye sen alışıksındır sosisli yemeye nasıl olsa... biri bamya , biri sosisçi Of gelmıssın benım lafımı bıde alıntı yaparak aynısını bana yazmıssın ben sosıslılerdendım 6 kasımda sende yıyendın.ok? anladın?[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: nonos, 06 Mart 2003 22:09 tarihinde demiş ki: 13500 polis olucak stadda saat 6 dan itibaren ama şöyle bi olay var biz stada giricez sivil olarak sonra formaları kaşkolları çıkarıcaz ve direk atılıcaz staddan öyle denildi zaten fb taraftarı içerde olmicak diye biz soyunduktan sonra hemen çıkarılıcaz ama takımımız bizim orda olduğumuuz bilsin o bize yeter Adam gibi konuşana adam gibi cevap!! Çıkartılmanız önemli değil polis sayısıda önemli değil polisler ali sami yendede bize değil size bulaşıcaklardır kalabalığı tahrik etmemek için böle davranıyorlar polisler sizi dışarı alana kadar yaralanma hatta allah korusun hayatınızı kaybetme riskiniz var...[hline]Max `Dhostar` Matt, level 70 perverted Nano-Technician of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 evet szass daha öncede söylemiştim mephle konuşmalarımızda ölüm riskini göze alarak geliyoruz ama o kadar olmamasını umud ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar