nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ya zaten oraya giden ölümü göze alan adamlar ben samiyene gittiğimde kafamızın gözümüzün patlamsınıda göze almıştık saçma geliyo evet saçma ölmeye gitmek ama ölüm göze alınarak gidiliyo oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Bu arada 6s lılere dopıng kontrolu yapılsın.Zaten sabıkalı a-ferıncı adamları var.Her turlu pıslıge bas vuru bunlar.Kontrol sart.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bir insan hayatı bukadar önemsiz midir ? nonos oraya giderken ölümü göze alıp gidiyorum diyorsun ama hiç düşünmüyorsun bile okadar basit değil işte bir insan hayatı, bir maç izlicek kadar basit değil[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Hıncal Uluc'un yorumu,koptum ya :) Ama adam dogru soylemıs. GS-FB Maclari ihtimallerini soyle siraladi : 1) FB 6s Den iyi ise FB Kazanir 2) FB 6S den biraz iyi ise FB kazanir 3) FB GS ayni durumda ise FB kazanir 4) Gs Fb den biraz iyi ise FB kazanir 5) GS Fb den ancak cok cok iyi ise Gs kazanir[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Mephisto_, 05 Mart 2003 23:39 tarihinde demiş ki: bir insan hayatı bukadar önemsiz midir ? nonos oraya giderken ölümü göze alıp gidiyorum diyorsun ama hiç düşünmüyorsun bile okadar basit değil işte bir insan hayatı, bir maç izlicek kadar basit değil[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Bızım fener sevgımız olumune anladınmı? Faso fısodan taraftar degılız bız.Gerekırse oluruz.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bak meph doğru diyosun ama ben oraya göze alıyorum gittiğimiz yer samiyen welcome to the hell falan hakkaten cehennem gibi ve mecidiyeköyde stada alınmadığımızı düşünsene kıskaçta kaçıcak yerimiz yok düşün orda 500 fbli 10000 gsli arasında kalıyo aynısı gsyede olabilirdi bunu bilerek gidiyoruz biz oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ortada büyük bir fark var sanılıyor fakat arşivlerden çıkınca sonuçlar çok az bir fark olduğu ortaya çıkıyor son 10 senedir 26 maç oynanmış 13 beraberlik var 13 tanesini fb kazanmış 10 tanesini gs kazanmış fener 60 gol atmış, galatasaray 52 gol [6-0 buna dahil] büyük fark bu mudur ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Sen neden son 10 seneye bakıyon, genele bak bı 10 yılda her macı kazansan gecemıyon be[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 büyük fark değilde şöyle bi olay var bu kim ne derse desin gerçek fb gsyi yener gs bjk yi yener bjk fbyi yener tabi diğer olasılıklarda var ama ortalama böyle çıkıyo sonuçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 psikoloğa ihtiyacı vardır hayatını bir maç için vericek insanın yada bir insan hayatının değerini daha anlayamamıştır senin sevdiğin ölse bir maçta böyle konuşabilir misin hala ? ciddiyetini anlayın öyle yazın gözünüzü seveyim[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Fatos Terım'ın kadınlar gununu kutlamak ıcın sabırsızlanıyoruzzzzz.gelsın su 8 marttttttttt[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ya bak meph anlatamadım gidip orda canımızı vericez diye bir olay yok ama o büyük arbede de ölüm bile olabilir ki birçok ölü vardır 95 yıllık derbi tarihlerinde hemde ama şöyle bi olay var ölümüne fenerbahçe iyi günde kötü günde ha diyosun bi yakınn ölse maçta bilmiyorum böyle konuşabilirmiyim allaha şükür hiç yaşamadım bunun hakkındada konuşmak istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 90 yaşında değilim, en yakın zaman benim hatırladığım son 10 yıl ayrıca galatasaray'ı fenerbahçe nekadar fazla yensede galatasaray türkiye takımlarında gelmiş geçmiş en başarılı takımdır şu ana kadar, yazılı olan şampiyon olma sayısı olsun, türkiye kupasını kaldırma sayısı olsun, avrupada kazandığı kupalar olsun yazılı şeyleride inkar edicek hali yok bir fenerbahçelinin heralde[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Meph zaten koseye sıkısınca hemen sayıyon bana kupalarını,ben Fb-6s arasındakı mucadeleden bahsedıyorum.Sence ıkı takım arasında bır lıg olsaydı kım sampıyon olurdu? 100 macın 90 ını fener kazanırdı soyleyım sana ben.Gercektende tarıh yazıyorsunuz herzaman 6-0[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 eauhe istatistikleri bilmiyorum ama kendimi bildim bileli fenerliler gs macını garanti görüyo hep yani ilkokula giderken de böleydi bu hala böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 taraftar gitmemesinden yanayim,olay oyle bir yere geldi ki artik can meselesi durumunu aldi. eger bu tip olaylar olacaksa , taraftarin alinmamasi daha mantikli,olaylari bu boyuta getirenler iki takimin taraftarlarinin onceden yaptiklaridir. daha fb-gs maclarinda bir taraftar bile olmedi ama bu cok buyuk bir kavga cikarsa olmaz demek degildir,ki olaylar gittikce buyuyor. yani mephle ayni fikirdeyim o konuda,ama merak etmeyin gslilerin icinden beynimizle destek veririz :) macin sonucu ne olur derseniz,gsye hic sans vermiyorum bu macta kesin alicaz maci nukem'in istatiklerine dikkat ederseniz bu acikca ortada zaten.hele hele gs bu maci intikam macina cevirirse iste o zaman daha kotu olur onlar acisindan , ki bence terim bunun farkindadir ve cok fazla saldiracagini dusunmuyorum kontrollu baslayarak macin gidisatina bakacaktir. bu macin favorisi kesin bellidir demek dunyanin sayili derbylerinden birisi icin sakat bir gorustur,belli olmaz izleyip gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 terim herzaman atak futbolu oynatır, defans futbolu oynattığı maç sayılıdır en son maç oyunda 4 tane galatasaray santroforu vardı[fenerbahçe maçı] derbi maçının da sonucu asla belli olmaz[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 e zaten kesin favorisi olsa maçın derbi denmez[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Bence Fb-6s macının sonucu herzaman bellı. Bu arada oyle bır hakem vermıslerkı maca resmen guluyorum,bu macı Selcuk Derelı nasıl kaldırır.ama 6syıde,hakemıde,federasyonuda yenmesını bılırız.Dıkkatlı ızleyın,6s yı hakem bıle kurtaramıcak,ama fener alehınde cok karar verıcek coooookkkkkk[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Hulk, 06 Mart 2003 18:11 tarihinde demiş ki: Bence Fb-6s macının sonucu herzaman bellı. said: Mephisto_, 05 Mart 2003 23:42 tarihinde demiş ki: son 10 senedir 26 maç oynanmış 13 beraberlik var 13 tanesini fb kazanmış 10 tanesini gs kazanmış fener 60 gol atmış, galatasaray 52 gol [6-0 buna dahil] büyük fark bu mudur ? [hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Mephisto_, 06 Mart 2003 17:39 tarihinde demiş ki: terim herzaman atak futbolu oynatır, defans futbolu oynattığı maç sayılıdır en son maç oyunda 4 tane galatasaray santroforu vardı[fenerbahçe maçı] [/b] 4 santraforla oynamaz en azindan,birseyler cikartabildiyse 6 golden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ya 6-0'la 1-0'ın bir farkı yok fener ile puanlarımız eşit olmadığı sürece[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bu lig sonunda konuşulucak tek olay şampiyon kimdir bir takım taraftarınıda tek ilgilendiricek şey budur bence[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 akillardan silinmeyecek olan 2003 sampiyonu degil,galatasaray'in 6 yedigi mac olacaktir.tabiki suan sampiyon onemli ama sampiyon kim olursa olsun bu mac her zaman akillarda kalicak ve agizlarda dolasacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 acikcasi benim icin[kendimden bahsediyorum] bir takımın kazandığı şampiyonluk sayısı çok daha önemli yaptığı herhangi bir maçtan geçen sene bursadan 5 yedik ama şampiyon bizdik, hangisi daha fazla konuşuldu sezon sonunda ? eğer şampiyonluk kupasını bu maçlara göre verselerdi belki bir önemi olabilirdi ama şu sistemde kocaeliye yenilmemizle fenere yenilmemiz arasında hiçbir fark göremiyorum[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar