Neveziah Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 yeni derse başlıcam bu yüzde orta bir bass gitar istiyorum yani iyide değil kötüde değil ne kadardır acaba?
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 200den asagi cok zor bulman herkes bas gitar mi almaya basladi ne?[hline][i]-->Four String Magic<-- ahhhhhahhhhhhahhhhhhahhhhh a ya yaa
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 iyi bisi tabi al kotu anlamda soylemedim yani[hline][i]-->Four String Magic<-- ahhhhhahhhhhhahhhhhhahhhhh a ya yaa
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 para konusunda sıkıntılıysan 200 250 ye wardır pıyasada tabi orta halli bişi istiosan ..Ama iyi bişi ve böyle ortama koydun mu herkesin apışıp kalacagı bir ibanez gosterebılırım..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
Belphegor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 orta bişey ne kadar?[hline]Belphegor's Playlist
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bunun ortasi fln pek yok tonu hosuna gider kullanirsin paraya gore de yorum yapmak pek dogru diil[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence [Bu mesaj green_martian tarafından 01 October 2003 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 İkinci el bak derim. Sıfır olarak bi cort A4 alabilirsin mesela. Geçen bi denedim de güzel sesi gerçekten. Bartolini manyetikli. Neckthrough. 500 dolar civarında. Bi de amfisi var bu işin onu da unutmamak lazım. Amfi demişken üç gün önce bi behringer bx600 aldım. Çok memnunum...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 kac watt oluyo o ? 60? behringerler guzel baya[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 60W 12" iyiymiş. Ben de bayi fiyatına aldım 187 dolar. Ehehe. Ballıyım.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 oha denir buna, afiyet olsun bi de :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 arklar bende alacagım bas gitar zuhal muzıkten washburn 430 dolar dedi modeli hatırlamıyorum. Ama bana önerebileceğiniz iyi bir bas var mı 400 dolar civarında alacagım[hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 washburn'ü geç. kullanılmış bak derim..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 kimse washburnu onermiyo sahsen hic denemedim[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk
LeftF13LD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 http://www.zzounds.com/item--IBAIJSB190[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 üstte linki verilmiş olan ibanez markalı şaheserin fiyatı ne kadardır???[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ben washburn xb 120 aldım zuhalden 300 dolara aktif manyetikli çok da memnunum ama bu işin babası yane horace washburn ü önermiyo bi de behringer anfi bx 108 o da 90 dolara 25 watt fıstık gibi paket bilgin ossun
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bı mıktar para bulsa ıdım bende qalıcaktım ahh ahh[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 valla neveziah abi sen baterist diil miydin karıştırıyomuyum ya? Ne gerek var bateri çalan adam bass a niye geçsin. Boşver sen baterinle haşır neşir ol. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bateri takımı çok pahalı yaa 500 dolara gördüm geçen bi set paso stüdyoda takılmakta kasıyor adamı bateri olayı kasış yani
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hem de çalmak için garaj gibi biyer lazım amerika olsa neyse de:)
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 evet ses yalıtımı lazım yoksa komşularla aranız açılır :) ben 2 baget aldım kolilerle çalıyorum ehe
Öne çıkan mesajlar