Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bass gitar alacam ama?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
para konusunda sıkıntılıysan 200 250 ye wardır pıyasada tabi orta halli bişi istiosan ..Ama iyi bişi ve böyle ortama koydun mu herkesin apışıp kalacagı bir ibanez gosterebılırım..[hline]I'm your truth telling lies
I'm your reason alibies
I'm inside open your eyes
I'm you sad but true
Mesaj tarihi:
İkinci el bak derim. Sıfır olarak bi cort A4 alabilirsin mesela. Geçen bi denedim de güzel sesi gerçekten. Bartolini manyetikli. Neckthrough. 500 dolar civarında.

Bi de amfisi var bu işin onu da unutmamak lazım. Amfi demişken üç gün önce bi behringer bx600 aldım. Çok memnunum...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
üstte linki verilmiş olan ibanez markalı şaheserin fiyatı ne kadardır???[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
ben washburn xb 120 aldım zuhalden 300 dolara aktif manyetikli çok da memnunum ama bu işin babası yane horace washburn ü önermiyo bi de behringer anfi bx 108 o da 90 dolara 25 watt fıstık gibi paket bilgin ossun
Mesaj tarihi:
bı mıktar para bulsa ıdım bende qalıcaktım ahh ahh[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
  • Yeni Oluştur...